x
Region
Mirna Radulović i Zoran Stanić u vezi?
14. februar 2013. 16:00
Učesnici "Prvog glasa Srbije" nedavno su se razišli sa svojim partnerima i navodno započeli romantičnu vezu.


Mirna Radulović i Zoran Stanić započeli su romansu na završnoj žurki "Prvog glasa Srbije", koja je organizovana u jednom beogradskom baru. Kako prenosie domaći mediji, emocije su proradile još u karantinu, međutim, oni su to više nego uspešno krili, iz logičnog razloga, jer su oboje bili u vezi sa svojim tadašnjim partnerima.

"Veče kada je produkcija pravila žurku, nekoliko dana po završetku šoua, njih dvoje su došli odvojeno. Pošto su znali da ne postoje šanse da budu uslikani, jer je žurka bila zatvorenog tipa, opustili su se. Ali, bilo je ljudi koji su ih, ipak, zapazili u hodniku kako se grle i ljube. Trajalo je to dobrih petnaestak minuta. Vezu još nisu ozvaničili, ali da postoje jake emocije i privlačnost između njih, više je nego jasno. Kriju se za sada, ali verujem da će to izaći iz ilegale", rekao je izvor blizak produkciji "Prvog glasa Srbije".

Autor: B.B.
Izvor: Puls, Telegraf

   
| More    
Mirna Radulović, pobednica Prvog glasa Srbije, zadovoljna je kako na poslovnom, tako i na emotivnom planu. Konačno snima svoj album prvenac, a ima i novu ljubav koja je, kako kaže, čini mnogo srećnom.
24. januar 2014. 20:04
Mirna Radulović je u finalnoj večeri šoua Tvoje lice zvuči poznato napokon premijerno predstavila svoj dugoočekivani prvenac "Slušaj dobro" nastao u saradnji sa Sašom Miloševićem Maretom.
29. decembar 2013. 12:34
Mirna Radulović, pobednica poslednje sezone "Prvog glasa Srbije", konačno je ušla u studio, te vredno radi na svom prvencu.
10. decembar 2013. 10:41
Pobednica poslednje sezone muzičkog talent takmičenja "Prvi glas Srbije" Mirna Radulović, konačno je ušla u studio i počela sa snimanjem svog albuma prvenca.
8. decembar 2013. 13:38
Finalista poslednje sezone "Prvog glasa Srbije", Zoran Stanić, konačno je snimio svoj prvi singl "Zatvori oči", za koji je uradio i ekranizaciju.
21. novembar 2013. 20:20
Predstavnice Srbije na ovogodišnjem Eurosongu, Mirna Radulović, Sara Jovanović i Nevena Božović demantovale su informacije da su u lošim odnosima zajedničkom fotografijom na Instagramu.
2. septembar 2013. 20:20
Nevena Božović, Sara Jovanović i Mirna Radulović otvorile su peti po redu međunarodni festival dečijeg folklora "Liciresko srce" u sklopu programa Kultura bez granica.
20. avgust 2013. 16:00
Pobednica Prvog glasa Srbije i jedna od naših predstavnica na ovogodišnjem Eurosongu, Mirna Radulović, uzburkala je javnost slikom koju je objavila na društvenoj mreži.
21. jun 2013. 11:02
Još od 1997. godine na Eurosongu se dodeljuje nagrada "Barbara Dex" za učesnika sa najgorim stajlingom.
27. maj 2013. 21:29
Naše predstavnice na nedavno završenom "Eurosongu" "Moje 3" više neće nastupati zajedno jer grade solo karijere.
24. maj 2013. 09:53

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Miligram - Vrati mi se, nesreć


Nedelja 00:00

Novi spot Miligrama za pesmu "Vrati mi se, nesrećo!"

Dženan Lončarević - Loše su go


Svakim danom 00:00

Novi spot Dženana Lončarevića za pesmu "Loše su godine"
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus