Mirna Radulović i Zoran Stanić u vezi?

Učesnici "Prvog glasa Srbije" nedavno su se razišli sa svojim partnerima i navodno započeli romantičnu vezu.

Mirna Radulović i Zoran Stanić u vezi?Mirna Radulović i Zoran Stanić započeli su romansu na završnoj žurki "Prvog glasa Srbije", koja je organizovana u jednom beogradskom baru. Kako prenosie domaći mediji, emocije su proradile još u karantinu, međutim, oni su to više nego uspešno krili, iz logičnog razloga, jer su oboje bili u vezi sa svojim tadašnjim partnerima.

"Veče kada je produkcija pravila žurku, nekoliko dana po završetku šoua, njih dvoje su došli odvojeno. Pošto su znali da ne postoje šanse da budu uslikani, jer je žurka bila zatvorenog tipa, opustili su se. Ali, bilo je ljudi koji su ih, ipak, zapazili u hodniku kako se grle i ljube. Trajalo je to dobrih petnaestak minuta. Vezu još nisu ozvaničili, ali da postoje jake emocije i privlačnost između njih, više je nego jasno. Kriju se za sada, ali verujem da će to izaći iz ilegale", rekao je izvor blizak produkciji "Prvog glasa Srbije".

Autor: B.B.
Izvor: Puls, Telegraf

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:

Komentari

Rada Manojlović novi singl posvetila Milanu Stankoviću?

Rada Manojlović novi singl posvetila Milanu Stankoviću?

Nakon što je Milan Stanković pre više o dmesec dana objavi pesmu "Faktor rizika", za koju svi spekulišu da je posvećena njegovoj bivšoj devojci Radi Manojlović, mlada pevačica odlučila je da učini isto i novi sningl navodno upravo posveti pevaču.

Vest sa galerijom3. septembar 2015

Region

Svet