Region

Svet

Lepa Brena: Novi album ću posvetiti majci Ifeti

Lepa Brena snima album sa izvornim pesmama. Na novom materijalu naći će se sve one stare kompozicije koje rado zapeva za svoju dušu, ali i kad s društvom sedi u kafani. Te pesme je zavolela uz majku Ifetu i zbog toga će taj CD njoj posvetiti.

Lepa Brena: Novi album ću posvetiti majci Ifeti



- Radim novi album, nešto drugačije, nešto što volim i u čemu uživam. Snimam izvorne pesme, radim ga polako jer nigde ne žurim. Još ne znam koliko će numera biti na albumu i kad ću ga objaviti. Te pesme pevaju se na specifičan način i ne možete da ih ne zavolite - kaže Brena.

Kako ste došli na ideju da snimite baš takav album?
- Celog života sam morala da snimam pesme zbog drugih ljudi. Trenutno ništa ne moram i želim da izdanje posvetim svojoj majci Ifeti. Zahvaljujući njoj sam naučila da pevam i zavolela mnoge lepe izvorne pesme.

Poslednjih nedelja priča se i o početku snimanja četvrtog dela filma „Hajde da se volimo“. Za kad je planirano okupljanje ekipe?
- Nisam rekla da će se snimati nastavak filma „Hajde da se volimo“, već da postoji takva ideja. Mediji su pogrešno protumačili moje reči. Filmska industrija u Srbiji je u zapećku zbog piraterije. Danas je teško snimiti film, a da se on ne pojavi na piratskim diskovima.

Autor: S.P.
Izvor: Stars

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>