Svet

Region

Uhapšen novinar koji se uvukao na dodelu Gremija (Video)

Ukrajinski novinar koji voli da prepada holivudske zvezde, takozvani "holivudski prepadač", uhapšen je pošto se bez ulaznice uvukao na dodelu Gremija.

Uhapšen novinar koji se uvukao na dodelu Gremija (Video)Vitalij Sedijuk uspeo je pored obezbeđenja čak da se popne na binu u trenutku kada je Adel primala nagradu od Dženifer Lopez i Pitbula.

Sedijuk je neopaženo prošao u salu gde se održavala 55. dodela Gremija, i seo pored Džastina Timberlejka i Džesike Bil. Ukrajinac se smestio na mesto namenjeno frontmenu grupe Maroon 5 Adamu Levinu, koji nije došao na ceremoniju.

Kada je Adel primala nagradu za najbolji pop nastup, popeo se na binu, stao pored domaćina, i rekao "kakva čast, obožavam te, Adel". U prenosu se videlo da ga Dženifer namrgođeno posmatra i maše mu rukom da se skloni.Uhapšen je zbog neovlašćenog upada na posed i zadržan preko noći u zatvoru. Pred sud u Los Anđelesu biće izveden početkom marta.

Sedijuk je, inače, dobro poznat holivudskim zvezdama. Među njegovim ranijim incidentima su pokušaj da poljubi Vila Smita na premijeri "Ljudi u crnom 3" i davanje cveća Madoni u Veneciji. Od Smita je dobio šamarčinu, a od Madone kritiku jer joj je namerno doneo cveće koje mrzi.Autor: B.B.
Izvor: Mondo
Foto: AFP

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>