Svet

Region

Nema više tajni: I Robert Patinson je imao aferu! (Foto)

Mladi glumac Robert Patinson teško je podneo prošlogodišnje neverstvo svoje devojke Kristen Stjuart, pa je utehu tražio u drugim ženama.

Nema više tajni: I Robert Patinson je imao aferu! (Foto)



Manekenka koju je 26-godišnji glumac upoznao u jednom noćnom klubu u Los Anđelesu otkrila je da je noć provedena sa Robertom bila najbolja noć u njenom životu. Robert je misterioznu devojku pozvao da mu se pridruži na after partiju u jednoj od holivudskih vila, što je ona rado prihvatila.

"S Robertom sam prošlog leta bila u dva navrata i kao ljubavniku bih mu dala čistu peticu. Divno se ljubi, stidljiv je i pristojan, ali zna kada treba preuzeti inicijativu. Iako smo oba puta bili poprilično pijani, nije imao problem sa dešavanjima u spavaćoj sobi. Prvi put smo bili budni skoro cele noći", priznala je atraktivna plavuša.



"Iako je on pušač, dosta je brinuo o svom zadahu jer je znao da ja ne pušim, pa je stalno trčao do kupatila kako bi ispirao usta. Govorila sam mu da je sve u redu, ali mi je bilo drago što je bio toliko pažljiv. U startu smo oboje znali da naša afera neće trajati, ali ipak se ni u jednom trenutku nisam osetila jeftino - Robert se pobrinuo da bude gospodin Savršeni. Volela bih da se opet vidimo", otkrila je manekenka.

Autor: B.B.
Foto: AFP

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>