Svet

Region

Nikolas Kejdž, Megan Foks, Džesika Alba i Martin Šin u filmu o Tesli

Holivudske zvezde dolaze u Srbiju! Nikolas Kejdž, Megan Foks, Džesika Alba i Martin Šin glumiće u filmu “Tesla - vladalac sveta”, piše "Kurir". Prva klapa će pasti u oktobru, a trenutno se s njima vode intenzivni pregovori o učešću u ovom srpskom visokobudžetnom ostvarenju, otkriva producent i glumac Vladimir Rajčić.

Nikolas Kejdž, Megan Foks, Džesika Alba i Martin Šin u filmu o Tesli



Rajčić je već zabeležio uspeh filmom “Srpski ožiljci”, u kojem su glavne uloge igrali Majkl Medsen i Mark Dekaskos. "Još ne mogu da otkrivam sve detalje, ali bitno je da se kockice polako sklapaju i, ako sve prođe kako smo planirali, u Srbiju će već u oktobru doputovati Džesika Alba i Megan Foks."

"Ne bih otkrivao ni ime reditelja i ko će glumiti Teslu, ali moram reći da će film sigurno biti svetski spektakl!", naglasio je Vladimir. On nije želeo da govori o podeli uloga, ali je ipak rekao da će Nikolas Kejdž tumačiti lik Tomasa Edisona, američkog fizičara i pronalazača koji je Tesli naneo mnogo nepravde.

"U Srbiju će iz Amerike uskoro doći nekoliko velikih producenta i članova ekipe koji će potražiti najbolje lokacije za snimanje. Film će biti balans između istorijskih događaja i najsavremenije digitalne tehnologije."

Projekat će biti od nacionalnog interesa jer ovakav film o velikanu kao što je Tesla predstavlja prikazivanje Srbije u najboljem svetlu. On je Srbin koji je promenio tok svetske civilizacije", izjavio je Predrag Rajčić, koji sa bratom Vladimirom i Draganom Savićem vodi producentsku kuću “VPR studios prodakšn”. Naravno, rame uz rame sa holivudskim zvezdama zaigraće i srpski glumci.

izvor :svet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>