Region

Svet

Keba: Nisam Azisu ukrao pesmu!

Dragan Kojić tvrdi da je za obradu numere "Ona to zna", koju u originalu izvodi bugarski pevač Azis, dobio autorska prava.

Keba: Nisam Azisu ukrao pesmu!



Keba je prilikom svog poslednjeg gostovanja u "Grandu" izveo pesmu "Ona to zna", kao najavu za novi album, oko kojeg su nastali problemi s produkcijom Saše Popovića. Internet forume su odmah preplavile optužbe da je ukrao pesmu bugarskom pevaču Azisu, koja se u originalu zove "Sen Trope".

Kako bismo saznali šta se zaista desilo i da li je zaista pokrao svog kolegu, pozvali smo Kebu.

"Pesmu je na bugarskom otpevao Azis i veoma mi se svidela, a presudila je inicijativa mog sina Igora, koji je pozvao Dragana Brajovića Braju i predložio mu da napiše tekst na srpskom. Nakon što sam je otpevao, bacio sam se u akciju da dobijem odobrenje da je mogu i objaviti. I dobio sam ga. Upravo s bugarskim diskografima sam i bio onoga dana kada su me pet sati pratile skrivene kamere. U Sokoju se može proveriti da je zakonski sve čisto", naglasio je Keba.

Još se ne za ko će biti izdavač njegovog albuma nakon što je zbog tužbe koju je uputio Pink televiziji zamrzao saradnju i s "Grandom".

Autor: B.B.
Izvor: Stars

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>