Region

Svet

Firči: Marinu čeka hapšenje u Americi

Po tvrdnjaka Ivana Fecea Firčija, Marina Perazić je pre više od 10 godina kidnapovala njihovu decu i iz Amerike ih odvela u Rijeku. Firči je odmah prijavio nestanak dece, zbog čega Marinu preti hapšenje čim kroči na tlo SAD-a.

Firči: Marinu čeka hapšenje u Americi



Dok je on shvatio šta se dogadja, devojčice su već bile u avionu, zajedno sa Marinom i njenim tadašnjim ljubavnikom.

"Naravno da ne mogu da budem u dobrim odnosima sa osobom koja mi je kidnapovala decu. Ona je tada stavljena na takozvanu plavu poternicu, koja podrazumeva hapšenje ukoliko se nađe na američkoj teritoriji, a teoretski bi mogla biti uhapšena i u američkoj ambasadi ako bi aplicirala za vizu. Sećam se da je izvadila duplikate pasoša tako što je slagala da su deca izgubila pasoše i sa nešto novca i svojim tadašnjim ljubavnikom pobegla u Rijeku. Prema sudskoj odluci, bez mog pismenog odobrenja nije imala nikakvo pravo da napusti zemlju, ipak, izgleda da je strpljivo i studiozno pripremila sve, koristeći opušteniju atmosferu u američkoj administraciji pre terorističkih napada 11. septembra" - kaže  Firči.

"Siguran sam da bi i u Srbiji i Hrvatskoj bila izvedena na sud, a onda i uhapšena, ali neću zbog dece to da uradim, ne pada mi na pamet da joj pravim sr... samo zbog Mije i Lune" - ističe Firči.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>