Ostalo

Sme�no

Pogledajte kako je to leteti u luxuznim avionima Emirat Airlines-a (Video)

Mušterija je uvek u pravu i mušteriji se uvek mora ugoditi su nepisana pravila kojih se kod nas retko ko pridržava, ali zato za svoj novac u svetu vas ispoštuju do poslednjeg dinara. Ukoliko to niste iskusili pogledajte ovaj video i saznaćete koliko ustvari vredi vaš novac.

Pogledajte kako je to leteti u luxuznim avionima Emirat Airlines-a (Video)



Jedna zadovoljna mušterija je rešila da pokaže široj javnosti svoje iskustvo leta prvom klasom aviona Emirat Airlines-a A380 Super Jumbo, od Bangkoka do Hong Kong-a. Trosatni let na ovoj relaciji, za prvu klasu, košta 500 američkih dolara, a za taj novac dobijate svoju posebnu kabinu u kojoj imate apsolutno sve što vam je potrebno kako bi let bio udoban. U kabini postoji monitor koji služi za gledanje serija ili filmova, a na istom možete pogledati kako napreduje vaš let, sa svim propratnim informacijama.

Kada vam se prispava ljubazna stjuardesa će u sekundi vašu kabinu pretvoriti u udobnu spavaću sobu, ušuškati vas i poželeti lep san, a vi možete, kako vas ne bi ometali prolaznici, zatvoriti vrata svoje kabine, nakon prijatnog sna možete se i istuširati u predivnom kupatilu. Zamislite tuširanje na 12 hiljada metara iznad zemlje!?

Pogledajte kako izgleda ovo fenomenalno iskustvo.



Autor: S.P.
Foto: PrintScreen YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>