Region

Svet

Sergej Ćetković: Predstavljaću Crnu Goru na Evrosongu!

Sedam dana uoči nastupa u beogradskoj Kombank Areni, Sergej Ćetković otkriva planove za naredni period, kao i mogućnost da sledeće godine predstavlja Crnu Goru na Evrosongu.

Sergej Ćetković: Predstavljaću Crnu Goru na Evrosongu!



"Nudili su mi da ove godine predstavljam Crnu Goru na Evrosongu, ali nisam neko ko će da se prihvati tako nečeg i u poslednji čas spremi pesmu za deset dana", kaže popularni pevač.

"Ako bog da, sledeće godine ćemo to na vreme uraditi. U tom slučaju neću praviti pesmu koja će se svideti Evropi, već ću biti ono što jesam. Produkcijski treba pratiti trend i biti na visini zadatka, ali se mora zadržati lični pečat", objašnjava Sergej.

Sergej Ćetković, kao miljenik ženke populacije prvenstveno zbog predivnih balada, glasa, ali i velikog srca, istakao je da je posle skoro tri godine spreman za Arenu uprkos uvek prisutnoj tremi, i pozvao Beograđane da praznik ljubavi proslave uz njegove note, te da se zaljube ako već nisu. Otkrio je da mu ne bi bilo boljeg poklona za dan ljubavi od Arene pune sveta koji će s koncerta otići ispunjenog srca i duše.

Kojom pesmom ćete otvoriti koncert?

"Neka pesma ostane iznenađenje, a trajaće koliko publika bude želela, do tri sata. Radujem se koncertu koji smo repertoarski prilagodili samom povodu, odnosno danu Svetog Trifuna. Slavimo ljubav uz muziku u intimnoj atmosferi, iako ćemo biti u velikoj Areni. Na repertoaru će se naći stare pesme u novim aranžmanima, kao i dve nove kojima najavljujem svoj šesti album."

Gosti na koncertu biće…?

"Da li će biti domaćih gostiju, još ne znam, ali sam presrećan što mogu da najavim stranog gosta. Radi se o Italijanu Salu da Vinčiju sa kojim sam prepevao na italijanski moje ‘Poglede u tami’. Sal je krenuo svoj let ka zvezdama, u domovini je jako popularan. On je Napolitanac, sa svim divnim lirskim ukrasima, i što je najbitnije, savršeno peva. Arena je nadam se samo početak naše saradnje, i možda se ova ‘italijanska saradnja‘ desi na CD-u."

Kakvim poklonom ćete obradovati suprugu Kristinu za Dan ljubavi?

"Svaki dan slavim ljubav i poklone darujem bez povoda, a trudim da to prenesem na svoju publiku - da se stalno vole i ljube, a ne samo na Dan zaljubljenih."

Zbog koncerata i proba često odsustvujete od kuće. Kako je Kristini samoj sa decom?

"Bio sam protivnik, odnosno više sam smatrao kao pomodarstvo imati dadilje i kućne pomoćnice, ali definitivno je teško postići da sve funkcioniše besprekorno sa dvoje male dece u kući. Zbog toga sada imamo pomoć, i daleko nam je lakše."

Očekivalo se da ćete se pri usvajanju drugog deteta po crnogorskim postulatima odlučiti za dečaka, ali to se nije dogodilo?

"Sve se promenilo, pa i taj crnogorski običaj. Najbitnije je imati decu, bez obzira na pol. Presrećan sam sa dve princeze Lolom i Milom koje su svakim danom sve vezanije, a supruga i ja smo ispunjeniji nego ikada."

Autor: B.B.
Izvor: Blic

Viber

Izvor: Svet Plus


>