Region

Svet

Sergej Ćetković: Supruga Kristina je uvek uz mene, bez nje ne bih uspeo

Supruga je moja najveća podrška, kao i ostali članovi porodice. Mnogobrojna rodbina i prijatelji dolaze iz Crne Gore samo da bi prisustvovali koncertu.

Sergej Ćetković: Supruga Kristina je uvek uz mene, bez nje ne bih uspeo



Sergej Ćetković poslednjih nedelja preokupiran je obavezama oko priprema za veliki beogradski koncert. Crnogorski pop pevač sa stalnom adresom u srpskoj prestonici i njegov mnogobrojni bend prirediće spektakl u Areni na Dan zaljubljenih, 14. februara. Za taj dan vredno vežba i svima koji dođu obećava odličnu svirku. Sergej veruje da će najveća hala na Balkanu biti ispunjena do poslednjeg mesta, jer tako je bilo i pre tri godine, kada je pevao na istom mestu.

U svemu što radi Sergej ima podršku žene Kristine. Ona ga prati na velikim nastupima, njegov je najvatreniji fan, voli sve numere koje je otpevao. Ipak, Sergej dobro zna da bi Kristina najviše volela da joj na uvce zapeva „Znaj da moja si“. Bračni par dokazao je svoju humanost kada je usvojio dve devojčice, Lolu i Mila, kojima su maksimalno posvećeni. Ćerke su Sergejeva najveća sreća.

Kako teku pripreme za koncert?
- Ekipa i ja sve više napredujemo. Radimo punom parom, vežbamo svakodnevno. Na sceni će nas biti dvadesetak i organizacija koncerta je velika, teška i zahtevna. S druge strane, imaćemo fenomenalan zvuk i obećavam da ćemo prirediti odličnu svirku.

Zbog čega si odlučio da baš na Dan zaljubljenih napraviš koncert u Beogradu?
- Iskren da budem, ja to nisam planirao. Ideja je potekla od organizatora koncerta, a to je Kombank arena. Oni to planiraju još odranije i zbog toga su za mene sačuvali 14. februar. Smatrali su da bi bilo dobro i interesantno da se posle tri godine ponovo družim s beogradskom publikom na Dan zaljubljenih. Ne postoji ništa lepše i plemenitije nego spojiti muziku i ljubav. Te večeri želim da s ljudima podelim radost, sreću i sve ono što ide uz to.

Očekuješ li da ćeš napuniti Arenu?
- S obzirom na to da sam prošli put napunio Arenu, ne vidim razlog zašto se to ne bi i sada dogodilo. Karte se odlično prodaju, mislim da već imamo skoro punu halu.

Hoće li te supruga Kristina bodriti iz publike?
- Naravno. Ona je moja najveća podrška, kao i ostali članovi porodice. Mnogobrojna rodbina i prijatelji dolaze iz Crne Gore samo da bi prisustvovali koncertu. Pripreme za njihov dolazak su većuveliko u toku.

Ukoliko još uvek niste nabavili ulaznice za koncert Sergeja Ćetkovića možete to obaviti odmah preko našeg portala. Posetite stranicu "Događaji" i klikom na "Kupi Ulaznice" obezbedite sebi i svojoj voljenoj osobi mesto na ovom koncertu.

Autor: S.P.
Izvor: Stars

Viber

Izvor: Svet Plus


>