Region

Svet

Keba zabranjen na Pinku: Grand nije kuća, već kućica!

Željko Mitrović zahtevao od Saše Popovića da s Kojićem raskine ugovor jer je on posle incidenta sa ekipom "Paparaco lova" tužio "ružičastu televiziju".

Keba zabranjen na Pinku: Grand nije kuća, već kućica!Dragan Kojić Keba više nije ekskluzivac „Grand produkcije“. Pevač, koji je prošlog petka u emisiji „Grand šou“ promovisao novu pesmu kao najavu za novi CD, raskinuće ugovor sa svojom diskografskom kućom. I to na zahtev Saše Popovića.

Do obrta je došlo juče, kad je direktor „Granda“ pozvao Kebu i rekao mu da ne mogu nastaviti saradnju jer ga je vlasnik Pinka Željko Mitrović zabranio zbog tužbe koju je podneo protiv „ružičaste televizije“.

- Upozorio sam Popovića da će ga Mitrović ucenjivati zbog moje tužbe. Tada mi je rekao da me samo Sveti Petar može zabraniti u „Grandu“ i potpisali smo ugovor. Sad mi traži da ga raskinemo jer me je Željko zabranio na Pinku. S Popovićem sam privatno i dalje dobar, ali poslovno se prema meni nije poneo kao čovek - kaže Keba, koga smo zatekli u Sloveniji.

- Za mene „Grand“ nije izdavačka kuća, već kućica. Pokazalo se ko je jači, Mitrović ili Popović. Ja sam ime, stariji sam i od „Pinka“ i od „Granda“. Ima još izdavačkih kuća, za sebe ne brinem - završava Keba.

Podsećanja radi, do sukoba između pevača i Pinka došlo je pre dva meseca, kad je Keba imao incident sa snimateljem emisije „Paparaco lov“. On tvrdi da ga je pevač udario, dok Keba potvrđuje verbalni obračun, ali ne i fizički.

- Dragan Kojić je pre dva meseca tukao i maltretirao naše kolege i verujem da zbog toga baš nije omiljen među autorima emisija. S druge strane, uređivačka politika „Granda“ je nezavisna i u nju se Pink ne meša. Ukoliko su odlučili da ne objave njegov CD, to je njihova solidarna odluka, na koju nismo uticali - kaže Darko Popović, PR Pinka i autor emisije „Paparaco lov“.

Autor: S.P.
Izvor: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>