Region

Svet

Beyonce 15. aprila u Kombank Areni: Karte u prodaji od 8. februara preko našeg portala!

Najpoznatija pop diva današnjice Beyonce počinje svoju evropsku i svetsku turneju The Mrs. Carter Show World Tour upravo u Beogradu, 15. aprila u Kombank Areni.

Beyonce 15. aprila u Kombank Areni: Karte u prodaji od 8. februara preko našeg portala!



Na svim prodajnim mestima, ulaznice će biti moguće nabaviti od 11. februara dok će čitaoci našeg portala ulaznice ekskluzivno moći nabaviti već od petka 8. februara o čemu ćete biti naknadno obavešteni.

Ovo je njena prva turneja posle tri godine i obuhvatiće dvadeset evropskih gradova, pored Beograda obuhvatiće Dablin, Berlin, Pariz i četiri uzastopna nastupa u O2 u Londonu.

Severno-američka turneja počinje 28. juna u Los Anđelesu i obuhvatiće više od dvadeset gradova. Bijonse će takođe kao glavna zvezda, nastupiti na najvećem svetskom muzičkom festivalu, Rock in Rio koji će se održati 13. septembra u Brazilu.

The Mrs. Carter Show World Tour biće najambicioznija i najveća turneja Bijonse do sada. Planirano je da traje godinu dana a u drugom krugu obići će Južnu Ameriku, Australiju i Aziju.

Posle fantastičnog, istorijskog nastupa na sinoćno održanom Pepsi SuperBowl XLVII Halftime Show u Nju Orleansu, Bijonse zvanično počinje sa turnejom, prvom posle I AM…WORLD TOUR iz 2009. godine, donoseći novu produkciju ravnu remek delu.

Budite uz naš portal jer će od petka 8. februara svi naši čitaoci ekskluzivno moći nabaviti ulaznice za ovaj spektakl preko našeg partnera CS Eventim, a jednostavnim klikom na link koji će biti postavljen na našem portalu.

Autor: Sokol Vuk
Foto: Adria Entertainment

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>