Region

Svet

Ja imam talenat: U finale idu Aleksandra i Nemanja kao i plesna grupa Continuum (Video)

Treće polufinale "Ja imam talenat" donelo je još više uzbuđenja i još veću konkurenciju među kandidatima. Publika je odlučila da u finale šalje Aleksandru i Nemanju dok je žiri odabrao Hip-hop plesnu grupu "Continuum".

Ja imam talenat: U finale idu Aleksandra i Nemanja kao i plesna grupa Continuum (Video)



Luka Stojićević koji je postao zvezda nakon što je makedonska pevačica Kaliopi rešila da samo zbog njega doputuje u Beograd i ispuni mu želju da je upozna, ponovo se predstavio sa jednom pesmom svog muzičkog idola. Luka je od Kaliopi lično dobio matricu koju poznata pevačica inače koristi na svojim nastupima. Luka je nakon nastupa rekao da su on i Kaliopi sarađivali na ovom nastupu jer su Kaliopi i njen tim prepravili pesmu. Nataša je rekla da je on odabrao najtežu njenu pesmu i pitala je Luku da li ima još koju želju na šta je on rekao da bi voleo da bude na dečijoj, a kasnije i odrasloj Evroviziji. Tasovac mu je rekao da ima problem jer mu glas mutira, a Bosiljčić mu je rekao da niko ne može da peva kao Kaliopi, a da od ovog trenutka niko ne može da peva kao Luka.

Nikola Korać, sledeći polufinalista, je momak koji se plesom bavi od svoje treće godine, sve ono što bi svetu želeo da kaže i pokaže izražava kroz svoj pokret. Moderan balet, senzualan i emotivan, glavni su aduti njegovog nastupa. Nataša je rekla da je Nikola pravi igrač, ali da to nije dovoljno, jer on ima dara za ovo što radi i da je zadovoljstvo gledati ga. Bosiljčij je rekao da on ima ono nešto, ono što ga čini sjajnim igračem. Tasovac je skrenuo pažnju na njegovu hrabrost jer naći se sam na sceni nije lako.

Stefan Nikolić i Miloš Stojanović, Duo Bellow Shake iz Leskovca, su se nakon adaptacije EKV-a i Iron Maiden-a na harmonici dohvatili još težeg izazova te će ovoga puta u svom maniru svirati nešto iz svog repertoara. Nastup je bio izuzetno upečatljiv. Tasovac je rekao da nije stručnjak što se tiče progresivnog hevi metala, ali mu je bilo drago što je produkcija pustila nešto tako drugačije. Nataša je rekla da joj je drago što su baš u ovoj emisiji pokazali kako harmonika može da zvuče. Bosiljčić je rekao da je ovo očekivao, ništa manje.

"Alias band" su sasvim sigurno domaći naslednici britanskih rokera Coldplay, a večeras će se potruditi da daju svoj maksimum jer žele da snime album. Oni su se predstavili svojom autorskom pesmom, što je veoma hrabro i momci kažu da nije ovakvih produkcija ne bi bilo ni Lejdi Gage ni Adel. Bosiljčić im od srca želi da snime album. Nataši se dopala svirka, a Tasovac je rekao da rokenrol nije propao nego samo pritajio dok ne dođu neki novi klinci, kao što su oni.

O pevanju Ive Pletikosić sve najbolje rekla je čak čuvena Erika Badu, a mlada kantautorka i pevačica sada je pripremila sopstvenu numeru kojom bi mogla da postidi i velike r'n'b dive Bijonse i Ališu Kiz. Nataša joj je savetovala da odmah spakuje kofer i krene. Bosiljčij je ipak za to da ona ostane, a ne ode u svet. Tasovcu je svakako čudno da je ona pevala svoju pesmu koja svakako liči na svetsku.

Zoran Jaćimović gledalište je osvojio rudarskim bluzom, a ovaj rudarski tehničar iz Kostolca sada sprema pravu rudarsku odu. Samouki svirač na usnoj harmonici ponovo će improvizovati na sceni i dočarati svu turobnost rudarskog života. Nataši je bilo neverovatno da takav bluz izlazi i inspiracija dolazi iz rudnika. Tasovac je rekao da je imao da sedi sa najboljim usnim harmonikašem na svetu koji mu je rekao da se ne trudi da svira nego da priča i da je Zoran upravo to radio. Bosiljčić nije imao reči za ovaj nastup, u pozitivnom smislu.

Hip-hop plesna grupa "Continuum" želi da izađe iz ustaljenih okvira plesa kakvi se očekuju od ovakvih sastava te su na sceni izveli nešto oštro, veselo i kako kažu sasvim u svom stilu. Nataša je bila oduševljena njihovim nastupom. Rekla je da joj se odavno nije dopao neki nastup. Bosiljčić je rekao da su oni najbolji plesni sastav koji je nastupio. Tasovcu se takođe svideo ceo nastup i to što svi imaju osmeh na licima.

Aleksandra i Nemanja, iz Kučeva, su duo koji je mnoge zapanjio na audiciji sa neverovatnom zrelošću. Za kraj predstavljanja kandidata za ovu emisiju otpevaće Girl With One Eye. Aleksandra je fenomenalno odpevala svoju pesmu i svi su bili oduševljeni. Ivan Bosiljčić je još jednom ostao bez teksta i samo je koleginici prepustio reč. Nataša je rekla da je Aleksandra rođena za scenu i ova postavka pesme joj je najbolja do sada jer ona ima sve. Nataša joj je rekla da ona peva iz duše što je najlepše. Tasovac se nadovezao na Bosiljčića da je bez teksta. Priznao je da dok je ona pevala zavideo je svima koji sede u kućama i neće biti u prilici da odlučuju o kandidatima.

Za vreme glasanja na scenu je izašao Sergej Ćetković i zabavljao je publiku svojom pesmom.

Nakon prebrojavanja glasova odlučeno je da u finale idu Aleksandra i Nemanja kao i Hip-hop plesna grupa "Continuum".



Budite sa nama i iduće nedelje jer samo za vas pratimo i dalje dešavanja u šou programu "Ja imam talenat" šou koji može da vam promeni život, na bolje.

Autor: S.P.
Foto: RTS

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>