Region

Svet

Goga Sekulić otkrila: Moj verenik je Igor Ramović iz Beograda!

Goga Sekulić priprema se za venčanje i snimanje novog albuma, a gde se trenutno nalazi otkrila je svojim prijateljima na društvenoj mreži.

Goga Sekulić otkrila: Moj verenik je Igor Ramović iz Beograda!Naime, folk pevačica istakla je da je posle iscrpljujućeg perioda rešila da skokne na Jahorinu.

"Posle zaista iscrpljujućeg perioda, zbog snimanja novog albuma i početka priprema venčanja, rešila sam malo da se odmorim. Kako nemam mnogo slobodnih dana, kao najbolja opcija se ispostavila Jahorina. Ljubim vas sve, uživajte u vikendu", napisala je Goga, a potom otkrila i ime svog budućeg supruga. Reč je o Igoru Ramoviću, iako se u javnosti šuškalo i o Novosađaninu Milanu Čoviću.

"Pošto namerno ili slučajno greše ime mog verenika, reći ću ovog puta i ne oglašavam se više na tu temu. Moj verenik je Igor Ramović, iz Beograda je i živi u Londonu", objasnila je pevačica.

Nedavno je Goga izjavila da su njeni prijatelji "ljuti i vrše pritisak" da stane na ludi kamen, jer joj je, kako je rekla, već vreme za udaju.

Autor: B.B.
Izvor: Svet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>