Region

Svet

Keba obradio pesmu bugarskog pevača Azisa (Video)

Na albumu Dragana Kojića Kebe naći će se i obrada pesme jednog bugarskog pevača, što možda ne bi bilo zanimljivo da to nije Azis.

Keba obradio pesmu bugarskog pevača Azisa (Video)Poznati bugarski pevač, Azis, je pokušao da plasira svoju muziku na ovim prostorima, a kako je izuzetno kontroverzna ličnost nije mu uspelo da proširi svoju muziku na naše prostore, ali svakako je njegova muzika slušana, a kako trend obrada nije prošao onda je sasvim za očekivati da neko od naših pevača obradi neku njegovu pesmu.

Keba: Sam pišem sebi pesme, a uskoro stiže novi album
Keba je obradio jednu od Azisovih pesama sa prošlog albuma, ali nije jedini. Tu istu pesmu obradio je, pre njega, jedan grčki pevač Panos Kiamos, kojem se takođe svidela vesela atmosfera pesme. U originalu pesma se zove "Sen Trope", grčka verzija ima naziv "Fotia me fotia" što u prevodu znači "Vatra na vatru" dok se Kebina pesma zove "Ona to zna".

Azis je poznat i po svojim duetima sa Martom Savić i Indirom Radić, a u svojem šou programu je ugostio i najpoznatija imena domaće estrade poput Lepe Brene i Vesne Zmijanac.

Poslušajte original, a zatim i obrađene verzije pa zaključite koja vam se više dopada.Autor: S.P.
Foto: Ilustracija

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>