Region

Svet

Boris Novković nastupio u Beogradu: Do kraja godine novi album (Foto)

Boris Novković, hrvatski kantautor i pop - rok izvođac sinoć je sa svojim bendom ekskluzivno nastupio u klubu Kasina na Terazijama i doveo publiku do usijanja!

Boris Novković nastupio u Beogradu: Do kraja godine novi album (Foto)



Svirka je započeta poslednjim singlom "Via ljubav", posle koje su se samo nizali čuveni mnogobrojni hitovi. Verna publika, koju su većinom činile pripadnice lepšeg pola, pevala je od početka i vraćala Borisa više puta na bis.



Neverovatna energija koju su Boris i njegova prateća grupa Noćna straža razmenili sa publikom – kulminirala je u akrobatskom nastupu perkusioniste grupe, koji je  - hodajući na rukama – davao ritam publici nogama da prati refren velikog hita "Jači i od sudbine", a zatim, u maniru najboljeg brejkdensera, izveo do sada neviđenu “struju” i doveo publiku do delirijuma!

Sigurno je da će se za sledeći nastup Borisa Novkovića u Kasini tražiti karta više, jer će sinoćnji šou ostati u dugom sećanju svih prisutnih!



Boris je obećao publici do kraja godine novi album, i najavio sledeći nastup u klubu Kasina, svog kolegu imenjaka Borisa Režaka za 8. februar.



Autor: S.P.
Foto: Providence

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>