Region

Svet

Milan Stanković prekinuo odmor zbog mamine operacije (Foto)

Talentovanoj muzičkoj zvezdi Milanu Stankoviću 2013. godina počela je burnim događajima u privatnom životu.

Milan Stanković prekinuo odmor zbog mamine operacije (Foto)



Osim što je javnost saznala da više nije u vezi sa koleginicom, pevačicom Radmilom Manojlović, sa kojom je delio životni prostor u Beogradu, nekadašnji predstavnik Srbije na Evroviziji zabrinuo se zbog zdravstvenih tegoba koje je imala njegova majka. Dok je zbog nastupa boravio u Parizu, javljeno mu je da je njegova majka Milena morala hitno da operiše šaku zbog upaljenog nerva, te je Milan smesta prekinuo boravak u "gradu svetlosti". Prvim avionom stigao je u Srbiju kako bi bio uz ženu za koju je najviše vezan.

"Za mamine zdravstvene tegobe znao sam odranije, ali sam se nadao da će sve proći bez ozbiljnog zahvata. Poznato je da je ona osoba koja je u mom životu na pijedestalu, pa je bilo logično da prekinem odmor da bih bio sa njom. Nikada neću pokazati dovoljno brige i odužiti se za sve što je ona činila i čini za mene, i mnogo me pogađa svaki, pa i najmanji stres koji joj se desi", brižno govori pevač koji je odrastao uz majku i sestru, bez oca, koji je preminuo kada je Milan imao četiri godine. Inače, Milanova sestra je zaposlena u Domu zdravlja u Obrenovcu.



Popularni dvadesetpetogodišnjak pobrinuo se za majku čim je operisana. Doveo ju je na oporavak u svoj novi životni prostor u Beogradu.

"Čim je mama operisala ruku, odmah sam je doveo u svoj novi stan. Nisam mogao da dozvolim da ostane u bolnici, potrudio sam se da joj obezbedim sve što je potrebno za normalan oporavak. Drago mi je što su mi lekari u vezi s time izašli u susret. Majka se oduševila kako izgleda moj novi dom, posebno muzički atelje. Za sada se brzo oporavlja, sve ide po planu jer se pridržava svih smernica lekara. Za nekoliko nedelja krenuće na fizikalne terapije kako bi joj se ruka vratila u normalnu funkciju. Nerv šake joj se upalio, na šta je pre svega uticala genetska predispozicija, a onda i način života koji izaziva degenerativne promene na šaci", govori pevač iz Obrenovca, koji je završio srednju medicinsku školu.

Do pre nekoliko meseci njegova porodica je kao i on živela u srpskoj prestonici, a kada je njegova sestra dobila radno mesto u obrenovačkom Domu zdravlja, ona je sa majkom nastavila život u njihovom rodnom gradu.

Autor: B.B.
Izvor: Hello

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>