Svet

Region

Denis Rodman napisao knjigu za decu (Foto)

Kontroverzni košarkaš, igrač NBA Denis Rodman napisao je knjigu, i to za decu - ''Denis divlji bik'' (Dennis The Wild Bull).

Denis Rodman napisao knjigu za decu (Foto)



Knjiga je u prodaji od srede, a svi obožavaoci nekadašnjeg igrača "Čikago bulsa" mogu videti njegov uticaj još na koricama knjige - veliki crveni bik sa podignutom crvenom kosom i bradom, sa dve mindjuše u nosu i tetovažom.

Rodman je rekao da knjiga podučava decu kako je u redu biti drugačiji i kako će i oni biti prihvaćeni isto kao što su njega prihvatile njegove kolege iz kluba u Detroitu i Čikagu.



Rodman, koji je ranije napisao svoju autobiografiju "Bad as I Wanna Be" (Loš koliko želim) i knjigu "I Should Be Dead by Now" (Trebalo bi da sam mrtav) rekao je da je napisati dečju knjigu sa svim divljim stvarima i napraviti ih uverljivim bilo neverovatno, prenose agencije.

Rodman je u svojoj 14-godišnjoj NBA karijeri igrao za "Čikago bulse", "Los Anđeles Lejkerse", "Detroit Pistonse"... Osvojio je pet NBA prstenova i prglašen je sedam puta za najboljeg skakača lige i dva puta za odbrambenog igrača godine.

Krajem prošle godine viši sud u Kaliforniji obavestio je Rodmana da mora plaćati alimentaciju za svoje dete ili bi se mogao suočiti sa zatvorskom kaznom.

Autor: B.B.
Izvor/Foto: Tanjug

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>