Region

Svet

Biljana Sečivanović u velikom problemu: Ima kuću, nema plac!

Zvezda "Granda" Biljana Sečivanović je nedavno kupila montažnu kuću, ali gradnja još nije započela pošto i dalje intenzivno traga za placem u blizini Beograda na kom bi se skućila.

Biljana Sečivanović u velikom problemu: Ima kuću, nema plac!



"Kada je Biljana kupila montažnu kuću od 150 kvadrata, sve se iskomplikovalo jer se čovek kojem je dala kaparu za plac neočekivano predomislio i otkazao kupoprodaju. S obzirom na to da pevačica nije pravila nikakav zvanični ugovor već je u prisustvu svedoka kaparisala zemljište, sada ima dvostruki problem jer pravdu ne može da traži putem suda, a i kuću nema gde da postavi", kaže naš izvor i nastavlja:

"Preko prijatelja i raznoraznih agecija Bilja se dala u potragu za placem, a firma od koje je kupila kuću je sada pritiska zbog isporuke. Kako je sve krenulo, po svemu sudeći, i od zemljišta za kojim ona traga nema ništa jer ona isključivo želi da plac bude u okolini Beograda ili makar u nekom prigradskom naselju.

Kako bismo čuli komentar, pozvali smo Biljanu Sečivanović, koja je potvrdila naša saznanja:

"U velikom sam problemu! Hitno mi je potreban plac u Železniku jer mi sin tu ide u školu. Nudili su meni raznorazne placeve, ali mi to ne odgovara zbog deteta. On se navikao na ovaj kraj, ima drugare, školu i sada sam primorana da tražim zemljište isključivo u tom delu grada".

Autor: B.B.
Izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>