Region

Svet

Jelena Rozga: Gvinet Paltrou je divna, pohvalila je moje cipele

Izreka kaže kako putovanja obogaćuju i s njom se potpuno slaže pevačica Jelena Rozga koja je godinu počela putovanjem i to onim u britansku prestonicu - London.

Jelena Rozga: Gvinet Paltrou je divna, pohvalila je moje cipele



Posebno su je oduševili modni trendovi građana Londona koje opisuje kao hrabre i kreativne. Te lude modne kombinacije deluju inspirativno i odlazak u šoping u Londonu je neizbežan.

"Imala sam sreću što sam bila u Londonu tokom njihovih poznatih rasprodaja pa sam se počastila cipelama i jaknom", kazala je Splićanka i otkrila šta je posebno na nju ostavilo utisak. "Svakako bih preporučila odlazak u British Museum i Natural History Museum te u Covent Garden, kao i pogledati neki mjuzikl. Doista sam uživala u mjuziklu Mamma Mia", savetuje pevačica.

A da je u Londonu sve moguće, govori Jelenin neobičan susret.

"Dok smo moja prijateljica i ja uživale u večeri u trendi restoranu Coya, za stolom do nas sedele su glumica Gvinet Paltrou i modna dizajnerka Stela Makartni. To nisam primetila sve dok se nismo srele u toaletu ispred ogledala. Razmenile smo i nekoliko komplimenata. Gvinet mi se posebno dopala, jako je srdačna i topla osoba. Takva iznenađenja mogu se dogoditi samo na putovanjima i zato se ja držim stare poslovice: putovati, putovati i samo putovati", rekla je Jelena.

Autor: B.B.
Izvor: Vecernji.hr

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>