Region

Svet

Jelena Karleuša odgovara na uvrede: Gogo, idi na hipodrom da se istrčiš! (Foto)

Netrpeljivost koja već godinama tinja između Goge Sekulić i Jelene Karleuše ponovo je eskalirala. Naime, Goga je na društvenoj mreži nazvala svoju rivalku "trandžom" i tako podgrejala stari sukob.

Jelena Karleuša odgovara na uvrede: Gogo, idi na hipodrom da se istrčiš! (Foto)



Sve je počelo kada je mladi srpski kreator Željko Petronijević nacrtao Karleušin portret, što je Goga prokomentarisala na sebi svojstven način. Kreator je objavio portret pop pevačice na svoj profil i to na društvenoj mreži Fejsbuk, a Goga je brže-bolje ostavila sledeći komentar: "Od kada se ti trandžama zanimaš?".

Kako bismo čuli zbog čega je Goga ostavila ovakav komentar, pozvali smo pevačicu koja je rekla: "Ništa novo! To je Jelenin nadimak koji je star šest, sedam godina - rekla je Goga i dodala: "Ja nju zovem trandža, a ona mene Goga Sekurović, kao ne zna mi prezime", pojasnila nam je pevačica.



S druge strane, Jelena Karleuša se, nakon pokušaja da dođemo do nje, oglasila na Tviteru: "Odgovor za novine: Goga je u pravu. Ne da sam trandža, nego se sve saplićem o onu stvar! Ali zato za Gogu mislim da je oličenje ženstvenosti", napisala je Karleuša putem društvene mreže, pa zatim dodala i: "Ružna sam, glupa, plastična, nebitna i netalentovana. Moja slava, fanovi i tiraži su samo san u mojoj ružnoj glavi", napisala je pevačica, koja će 15. juna 2013. održati koncert na Ušću.

"Gogu hitno odvesti na Hipodrom da se istrči i izbaci iz sebe svu negativnu energiju", još je prokomentarisala Jelena.

Autor: B.B.
Izvor/Foto: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>