Region

Svet

Region

Viktor Savić zaljubljen u Saru Jovanović? (Foto)

Glumac Viktor Savić zaljubio se u Saru Jovanović, trećeplasiranu takmičarku iz poslednje sezone muzičkog šoua "Prvi glas Srbije".

Viktor Savić zaljubljen u Saru Jovanović? (Foto)Njih dvoje su se, navodno, kako to obično biva, upoznali preko zajedničkih prijatelja i već nekoliko dana su u stalnom kontaktu. Viktoru se Sara veoma dopada, a ni ona nije imuna na čari iskusnog zavodnika.

"Zasad je to samo druženje, koje će sigurno prerasti u nešto više jer je Viktor ozbiljno zainteresovan za nju. Sari je on oduvek bio veoma simpatičan, a pored toga, pažnja koju joj Viktor pruža mnogo joj prija", kaže drugarica mlade pevačice.

Sara je, kako priča njena prijateljica, pred raskidom dvogodišnje veze sa izvesnim Nikolom. Ako se uzme u obzir s kim je počela da se muva, nema sumnje da će vezu ubrzo okončati. Jovanovićka je bila zatečena kad smo je pozvali i rekli joj šta znamo.

"Odakle vam ta informacija?! Ok, samo ću reći da nemam komentar", zbunjeno je odgovorila lepa pevačica.Viktor je, bez obzira na to što je bio potpuno iznenađen našim pitanjem, pokušao da odglumi i razuveri nas, iako imamo dobro proverenu informaciju.

"Bravo... To su budalaštine, lupetate gluposti. Ajd' ćao", rekao je Savić.

Hoće li između Viktora i Sare biti nešto više od poznanstva vreme će pokazati, a mi ćemo vas obavestiti.

Autor: B.B.
Izvor: Stars

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>