Region

Svet

Saša Popović: Ugovor pevačima je istekao, ali su oni i dalje naša deca

Saša Popović je u večerašnjoj emisiji "Narod pita" objasnio kakav će tretman imati prva grupa "Zvezde Granda" među kojima su Slavica Ćukteraš, Stevan Anđelković, Bane Mojićević, Tanja Savić, Darko Filipović i Nemanja Nikolić, nakon što im je pre dva dana istekao devetogodišnji ugovor.

Saša Popović: Ugovor pevačima je istekao, ali su oni i dalje naša deca



Popović je okupio njih šestoro kako bi se razjasnilo ono što se ovih dana piše u štampi da oni odlaze iz Grand produkcije.

"Ne postoji produženje ugovora", rekao je Popović i dodao:

"Oni su tu, oni su naši pevači i dalje će se pojavljivati u Grandovim emisijama, ali mi kao produkcija više nemamo obavezu da im tražimo poslove i sve ostalo što je ugovorom određeno."

Pevači su se složili sa time da im je bilo super ovih devet godina i da su dosta toga naučili i dosta napredovali, a da sada sami mogu da biraju svoje pesme i svoje poslove i odlučuju o svojoj karijeri.

"Imamo sreću što smo mladi ušli u svet muzike. Bili smo željni novca i slave i srećni smo što ste vi vodili računa o tome. Ja nastavljam saradnju sa Grandom jer sam snimila četiri albuma za Grand i zaradila sam puno novca. Sale hvala tebi i tvojoj produkciji", rekla je Slavica Ćukteraš koja danas slavi rođendan.

Popović je još jednom demantovao da on i Žika imaju svoje naloge na tviteru i fejsbuku i apeluje na sve da se ne dopisuju sa tim ljudima jer to nisu oni.

Autor: S.P.
Foto: Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>