Region

Svet

Boris Novković nastupa u Beogradu 31. januara

Boris Novković, hrvatski kantautor i pop-rok izvođač 31.januara ekskluzivno nastupa u klubu Kasina na Terazijama.

Boris Novković nastupa u Beogradu 31. januara



Iako se već dve i po decenije bavi muzikom, popularni pevač Boris Novković i dalje neguje svoj mladalački duh - prepoznatljiv i jedinstven na muzičkoj sceni naših prostora.

Posle niza koncerata u Sava Centru, Boris će pred vernom publikom u intimnijoj atmosferi izvesti svoje mnogobrojne hitove među kojima su i "Kuda idu izgubljene devojke", "Ajša", "Dok svira radio", "Jači od sudbine", "U dobru i zlu", "Vukovi umiru sami", "Daleko", "Plakat ću sutra", "Elois"...

Odrastao u jednoj od najuticajnijih muzičkih porodica Jugoslavije, Boris Novković je započeo karijeru sredinom osamdesetih. Velikim radom, upornošću i prepoznatljivim talentom, ostvario je svoj nezavisni muzički put i dokazao da je sam zaslužan za svoj uspeh. Nije želeo da mu otac - čuveni kompozitor Đordje Novković bude uzor, već je svoju inspiraciju tražio u onome što je blisko njegovoj generaciji - Bitlsima, Brusu Springstinu, Djuran Djuranu... Sarađivao je sa drugim velikim zvezdama regionalne scene, kao sto su Tajči, Toni Cetinski, Severina, Leteći odred, Danijela.

Dobitik je nagrade "Zlatna ptica i kristalna gitara" za najtiražnijeg kantautora u Hrvatskoj.

Vi ćete ga slušati 31. januara u klubu Kasina na Terazijama, a ulaz će koštati 1000. dinara.

Autor: S.P.
Foto: Providence

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>