Region

Svet

Ja imam talenat: U finale idu Nataša Pavlović i sastav Čudesmo (Video)

Završeno je i drugo polufinalno veče serijala "Ja imam talenat". Najviše glasova dobila je Nataša Pavlović , a žiri je odlučio da u finale ide i sastav "Čudesmo".

Ja imam talenat: U finale idu Nataša Pavlović i sastav Čudesmo (Video)



Jedinstvena plesna grupa "UV Dance" uvela nas je u drugo polufinale kroz još jedan ples u mraku, a vešti plesači prikazali su večitu borbu dobra i zla na samo sebi svojstven način. Za njihov nastup je Nataša Ninković rekla da je bio najefikasniji od svih dok je Tasovac rekao da je njihov prvi nastup bio kao san. Njihov večerašnji nastup imao je za temu "Raj ili pakao" i na zanimljiv i slikovit način je ovo izvedeno. Bosiljčić je rekao da je nastup bio izvanredan. Nataša je pohvalila produkciju koja se potrudila da nastup ovako izgleda. Ona ne zna kako oni to rade, ali su njoj potpuno preneli iluziju. Tasovac se iskreno nada da san koji su krenuli zajedno da sanjaju da će nastaviti da ga sanjaju jer su pokazali potpuno novu energiju. Njega zaista interesuje kako izgleda nastavak priče i ima želju da ga vidi u finalu.

Isidora Jovanović, zubarka iz Niša, izabrala je pesmu po uzoru na američki "Iks Faktor", a nama ostaje da vidimo da li će se njen glas čuti i do finala što delimično zavisi i od vaših glasova. Nakon tačke Nataša joj je rekla da je divno što je rešila da izađe iz anonimnosti i što je rešila da podeli svoj dar, a ono što je najviše oduševilo što je fantastično iznela svoju večerašnju kreaciju, a zadržala svoj stil. Tasovac je rekao da je srpska stomatološka scena siromašnija za jednog zubara. Bosiljčić je rekao Isidori da je ozbiljno dobro spremna za ovaj posao.

Tibor Šmit iz Pančeva nas svojim telom i pokretima vodi kroz pravu čudesnu šumu. Nakon njegove mistične tačke Tasovac mu je rekao da mora da prizna da se njegovo mišljenje nije promenilo. Muzika mu se dopala, kao i prethodna koju je čuo. Nataši su se dopali njegovi scenski pokreti i da mora da razmisli šta će sa time raditi u budućnosti. Bila je iznenađena što je koristio rekvizite, a njoj se dopada što je samo koristio telo prošli put. Bosiljčić se slaže sa Natašom jer se i njemu sviđa izraz njegovog tela jer akcenat treba biti na njegovim sposobnostima.

Na red dolazi sastav "Čudesmo", koji je ovoga puta izveso jednu tradicionalnu makedonsku numeru uz pomoć najautentičnijeg aboridžanskog instrumenta didžiridua i to ne jednog već dva! Nataša Ninković je rekla da se nebesa otvaraju kad ona peva i da nikada nije čula da to tako zvuči, a ceo nastup je čaroban. Bosiljčić se zahvalio što su doneli čisto čudo u emisiju i da odavno nije ovako nešto čuo. Tasovcu je ovo bio čudesan spoj. Njemu je interesantno da se tradicija čuva ako se narušava i unapređuje, a njihov uspeh je što su uspeli da spoje muziku dva kontinenta.

Marko Jović, mladi i talentovani pevač razbio je svojim stihovima magiju čudesne šume i za kratko nas vratio u realnost, ali to nikome nije smetalo. Nataša je prokomentarisala da je Marko jedan od najboljih vokala ove sezone. Jedino mu je zamerila da ne zna kako treba da počne pesmu, ali da je to verovatno trema i da to prođe čim krene da peva. Tasovac je rekao da na svom glasu, zbog nesigurnosti, mora još mnogo da radi jer se u njegovom glasu krije mnogo toga što se za sada ne čuje. Bosiljčić je rekao da će morati Tasovcu i Nataši da pusti snimak pobednika X faktora koji je ovu pesmu mnogo lošije odpevao. Bosiljčić je rekao da je Marko jedan od najlepših muških vokala na našim prostorima i to od svih takmičenja.

"Star Dance Studio" plesna grupa iz Čačka je večeras pokazala kako na delu izgleda vojnička uvežbanost i ples "svi kao jedan". Tasovac je prokomentarisao da je scena još uvek mala za njih dvadeset i dvoje koliko ih je bilo i da bi bilo dobro da za drugi put je možda bolje da prikažu samo jedan stil kako bi se bolje fokusirali. Nataša misli da su oni bili fokusirani i maksimalno skoncentrisani i da je bilo za svačiji ukus, a da bi ona volela da vidi šta je njihov ukus. Bosiljčić je rekao da im ne trebaju uvodi nikakvi i da trebaju odmah od starta da igraju i da to njih obara sa nogu.

Sestre bliznakinje Nađa i Manja Kiurski su donele duh MTV-ija i tinejdž zvezda poput Majli Sajrus i Selene Gomez, a čudesne Kikinđanke tvrde da su najsrećnija deca na svetu. Bosiljčić je rekao da su odlično na svoj način pesmu iznele i da su buduće RnB zvezde, ali da za sledeći put iza njih moraju biti profi igrači, a ne drugari koje su njih dve dovele na scenu. Nataša je rekla da su njih dve trebale da se fokusiraju na svoje glasove i da joj je nedostajala energija koju je osetila prvi put. Tasovac je rekao da moraju još dosta da rade.

Profesorka latinskog Nataša Pavlović, kao da se čitav život pripremala za ovaj trenutak, trenutak u kome će sve emocije dugo čuvane u sebi pustiti na scenu i među ljude. Predstavila nam se jednom filmskom numerom iz čuvenog polu-animiranog filma "Ko je smestio Zeki Rodžeru?" Nataša Ninković je rekla da je Nataša predivna. Tasovac je rekao da je sve izgledalo veoma efektno. Bosiljčić je rekao da je Nataša večeras ne profesorka nego zvezda.

Glasanje je krenulo i uskoro će se saznati ko ide u finale. Dok je trajalo glasanje svoj originalan nastup imale su popularne Frajle koje su izvele svoju pesmu "Fina".

Nakon što su glasovi prebrojani voditelji su saopštili da dalje u finale, prema glasovima publike ide Nataša Pavlović, profesorka latinskog jezika iz Beograda dok je favorit žirija sastav "Čudesmo".



Budite i naredne nedelje uz svetplus.com jer ćete upravo ovde prvi saznati sve detalje o emisiji "Ja imam talenat".

Autor: S.P.
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>