Region

Svet

Marina Perazić: Firčija baš briga da li su mu ćerke gladne!

Marina Perazić je prilično iznervirana ponašanjem njenog bivšeg supruga, posebno nakon njegovih navoda bi više trebala da se posveti novim pesmama a manje da se dokopava strana u novinama preko njegovih ledja.

Marina Perazić: Firčija baš briga da li su mu ćerke gladne!



Marina kaže:" Pun mi je klinac više njega! Pričao je o nekom studiranju našeg deteta u Njujorku! Pa je l‘ normalan? Ko će to da joj plati? Ja znam da je njegova devojka Jasmina protiv takvih reči o meni. Rekla je to našoj ćerki! Ne sviđa joj se što se Firči tako ophodi prema meni. Ona je divna devojka i mi smo se čule nekoliko puta dok je on bio na farmi."

"Luna je kod njega u Novom Sadu i on je ostavlja samu kod kuće i ne brine da li njoj može nešto da se desi. Mia ga je zvala kada je izašao sa farme, nije joj se ni javio, pa je onda otišao na to krstarenje i tek posle joj je se javio telefonom! Šta reći o takvom ocu?! On se bahati i nema granice! Kada sam ja bila na farmi, ćerke su propustile dve nedelje škole jer on nije imao da da 1.100 dinara za kartu do Beograda jer sam im odatle ja rezervisala. Briga njega da li one imaju šta da jedu, ali važno je da mene pljuje po emisijama", razočarana je Marina Perazić.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>