Region

Svet

Dečko Rade Manojlović se zabavljao s Jami? (Foto)

Momir Gajić, aktuelni nezvanični dečko mlade folk zvezde Radmile Manojlović, i u prošlosti je bio slab na pevačice, o čemu svedoči i priča da je pre Rade bio u vezi sa Jasnom Milenković Jami.

Dečko Rade Manojlović se zabavljao s Jami? (Foto)



Naime, pevačica i košarkaški trener su pre nekoliko godina uplovili u ljubavnu vezu koja nije dugo trajala, a kako saznajemo, kada je Milenkovićeva čula da je njen bivši dečko u vezi sa Radom samo se nasmejala.

"Jami i Momir su pre nekoliko godina uplovili u ljubavnu vezu koja nije dugo trajala te mediji o tome nisu ni pisali. On je Jasnu zaveo šarmom na koji su pale i mnoge lepotice sa kojima je bio. Poznato je da on voli da pored sebe ima uspešne žene, a u vreme kada su njih dvoje bili zajedno Jami je bila na vrhuncu karijere. Međutim, iako su na prvi pogled bili savršen par, njihovi temperamenti se nisu slagali, te su odlučili da se u miru rastanu. Jedno drugom su ostali u lepom sećanju, a kada je pročitala da je u vezi sa Radom Manojlović, samo se nasmejala i videlo se da joj nije zasmetalo", izjavio je izvor blizak pevačici.



Podsećanja radi, Momir Gajić je bio i vezi sa manekenkom Katarinom Rebračom, a takođe je bio u braku sa Amerikankom Maršom F. Ozborn Gajić, s kojom se razveo nakon dve godine braka i kojoj je pomogao da prebrodi najteže trenutke u životu, kada je imala rak materice. Spekulisalo se da je pokušao da osvoji srce i glumice Maje Mandžuke, ali je ostalo nepoznato da li je u tome i uspeo.

Autor: B.B.
Izvor: Alo
Foto: Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>