Region

Svet

Kraj Prvog glasa i kraj veze: Mirna Radulović ostavila dečka!

Pobednica Prvog glasa Srbije, Subotičanka Mirna Radulović, ostavila je nekoliko godina starijeg dečka neposredno po završetku muzičkog takmičenja.

Kraj Prvog glasa i kraj veze: Mirna Radulović ostavila dečka!



Mirna je nekoliko dana pre finala čula glasine da je vara, ali je i pored svega očekivala da će se njen, sada već bivši dragi, pojaviti kako bi joj pružio podršku.

Međutim, on nije ispunio njene nade i očekivanja. U, za Mirnu sudbonosnim trenucima, njegova podrška je totalno izostala. Subotičanin, čiji je nadimak Lule, nije došao u studio, a njihova skoro dve godine duga romansa prekinuta je u dramatičnom telefonskom razgovoru koji je usledio neposredno nakon što je Mirna proglašena za pobednicu Prvog glasa Srbije.

"Urlala je na njega iz sveg glasa i ne postoji epitet koji mu nije prišila. I ranije je bilo trzavica, do Mirne su stizale neproverene glasine o prevarama, ali ovo je definitivno kraj", kaže prijateljica mlade pevačice. Tragom ovih informacija kontaktirali smo s Radulovićkom, koja je potvrdila da je sada sama, ali nije želela da govori o razlozima.

"Istina je da nemam dečka, ali ne želim da pričam o svom emotivnom životu! Sada sam fokusirana isključivo na posao", rekla je Mirna.

Autor: B.B.
Izvor: Stars

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>