Region

Svet

Vesna Zmijanac častila Nikoliju stanom (Foto)

Vesna Zmijanac kupila je stan na Voždovcu, ali ne sebi već ćerki Nikoliji, kao poklon za završetak fakulteta. U međuvremenu ga je renovirala i sada je spremna da uruči ključeve svojoj jedinici.

Vesna Zmijanac častila Nikoliju stanom (Foto)



"Moja ćerka Nikolija je diplomirala na američkom koledžu sa sjajnim prosekom u Grčkoj i presrećna sam zbog toga. Jedna velika briga manje. Nije bilo lako ni emotivno, ni finansijski izdržati njeno školovanje i to što je bila daleko. Sad je ovde, mnogo mi je lakše, mirnija sam", iskrena je Vesna.

Završili ste renoviranje njenog stana?

"Stan joj je poklon za diplomiranje. Obećala sam joj da će imati svoj stan kad diplomira i obećanje sam ispunila, jer je i ona ispunila svoje. Imala je Nikolija i nešto svojih parica, pa je dodala. Ona je veliki štediša kao Brena, koja je inače poznata po tome. Nije ni čudo, obe su rođene na isti dan. Čuvala sam Nikoliji sve parice koje je dobijala od rođenja, jer svako ko je došao da vidi moju ćerku donosio je neke pare, pa se nakupila lepa gomilica. Pored toga, Nikolija je leti radila, pa je i to sačuvala. Kupile smo stan na Voždovcu u novoj zgradi. Nije bilo potrebe da ga renoviramo, ali smo neke zidove izmeštale".

Kada će konačno venčanje i svadba koje najavljujete odavno?

"Željko odavno kuka, pišti… Znam da bi naše venčanje bilo atrakcija za novine i publiku, ali valjda se i ja nešto pitam. Ja sam žena iz naroda, žena od muzike, pevala sam na toliko svadbi i odlično znam kako to izgleda, a na svojoj bi trebalo da uživam. E sad, da bih uživala, morala bih na dva-tri meseca da se povučem i da se uželim veselja. Da se udajem i da pravim svadbu samo zato što tako treba, to neću. Nije fer prema meni".

A ako se Željko umori od čekanja?

"Iako pišti i vrišti, neće se umoriti od čekanja. Njemu je baš veselo uz mene, život mu je interesantan, uživa".



Kažete da je Brena štediša, zar vi niste?

"Nisam žena koja ume da gomila novac i investira tako da investicija donosi još novca. I nikad se nisam opterećivala da moram da imam još i još. Uvek sam lepo zarađivala i lepo živela. Imala sam i mnogo više od ovoga što sada imam, pa se ne sećam da sam zbog toga bila srećnija. Nije suština života gomilati novac i ono što se njime može kupiti. Suština je osmisliti život. Bogatstvo zna da optereti i da obogalji čoveka više nego siromaštvo. Svi smo mi smrtni i ništa u grob odneti nećemo".

Da li ste ćerki kupili stan u Atini kad je počela da studira u Grčkoj?

"Ne, zato što ne volim da kupujem ništa što nije vezano za Srbiju. Sve što sam ikada zaradila donosila sam u svoju zemlju. Ne znam da li da se žalim ili da se hvalim zbog toga. Prošla sam celi svet uzduž i popreko i nigde nisam mogla da ostanem duže od mesec dana. Mogla sam da ostanem gde sam htela, ali nigde se nisam pronašla, ne znam zašto. Ne mogu duže od mesec dana da ne prođem svojom ulicom. Nigde u svetu ne mogu da uđem u apoteku i da kažem da sam zaboravila novčanik, a da ću doneti novac kasnije. Nigde u svetu ne mogu da pozajmim naočare, da nešto pročitam, jer sam zaboravila svoje. Samo ovde sam svoja".

Autor: B.B.
Izvor: Vesti Online
Foto: Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>