x
Svet
Andrea Bocelli: U Kombank Areni 10. maja! Nabavite karte na vreme
25. januar 2013. 12:58
Kao plod saradnje novog naslovnog sponzora i arene, jedan od najpoznatijih tenora današnjice Andrea Bočeli nastupiće u Kombank Areni 10. maja 2013. godine.


Posle mnogo uspešnih sezona, rasprodatih albuma i nastupa na najpoznatijim operskim scenama i u dvoranama širom sveta, Bočeli će se ponovo naći na sceni Arene. Bočeli je izrazio želju da ga na koncertu u Beogradu prati orkestar iz Srbije kao i da sa njim nastupi i specijalni gost sa naših područja koga će sam izabrati.

Andreu Bočelija s razlogom nazivaju legendom novog milenijuma poput Karuza, Del Monaka, Korelija. Od trenutka kada se pojavio na festivalu u San Remu 1994. godine počeo je njegov vrtoglavi uspeh.

Na nedavnoodržanoj manifestaciji Classic Brit Awards, slavni tenor Andrea Bočeli odlikovan je specijalnim priznanjem „International Artist of the Year" u čast 20. godina duge karijere.

Novi album slavnog italijanskog tenora Andrea Bočelija (Andrea Bocelli) pod nazivom „Passione“ biće objavljen 29. januara. Album donosi kolekciju mediteranskih ljubavnih pesama kao i duete sa Dženifer Lopez (Jeniffer Lopez), Neli Furtado (Nelly Furtado) kao i obradu „La Vie En Rose“ legendarne Edit Pjaf (Edit Piaf).

Bočeli na ovom albumu ponovo radi sa višestrukim Gremijem nagrađenim producentom Dejvidom Fosterom (David Foster) koji je producirao Bočelijev album iz 2006. godine  „Amore“, prodatog u 4.2 miliona primeraka.

„Passione“ se može nazvati drugim delom albuma „Amore“ i uključuje nekoliko popularnih klasika kao što su „Love Me Tender“, „Girl From Ipanema“ i „Sarà Settembre“. Dženifer Lopez se Bočeliju pridružuje u pesmi „Quizás Quizás Quizás“ a Neli Furtado u pesmi „Corcovado“.

Na albumu Bočeli peva na šest jezika svojim nepogrešivim glasom. Kombinacija kubanskih, brazilskih i portgalskih ritmova kao i simfonijskim orkestrom čini zvuk novog Bočelijevog albuma senzualnim i zavodljivim.

Andrea Bočeli predstaviće najnoviji album kao i stare pesme na koncertu u Kombank Areni, 10. maja. Na koncertu će mu se pridružiti Paola Sangvineti (Paola Sanguinetti), lirski sopran koja sarađuje sa Bočelijem još od 1997. godine. Paola Sangvineti ima istaknutu solističku karijeru koju čine glavne uloge u mnogim operama kao što su „Toska“, „Boemi“, „Travijata“, „Figarova ženidba“ i dr.

Bočelija će na sceni pratiti simfonijski orkestar sa preko 60 članova kao i hor od 100 članova iz naše zemlje uz dirigentsku palicu Marčela Rota (Marcello Rota) iz Italije. Marčelo Rota je jedan od najpoznatijih italijanskih dirigenata. Nastupao je sa najboljim orkestrima na svetu kao što su Royal Philharmonic Orchestra, the Symphonic Orchestra of Galizia, Royal Philharmonic Orchestra, Moscow Philharmonic Orchestra, Sydney Symphony Orchestra, Orchestra Sinfonica della RAI of Torino, Orchestra “Arturo Toscanini” of Parma i drugi kao i sa slavnim izvođačima među kojima su Mrstislav Rostropovič (Mstislav Rostropovich), Žan Pjer Rampal (Jean-Pierre Rampal), Renato Bruson, Kiri Te Kanawa i dr.

Simfonijski orkestar i hor iz Srbije koji će nastupati sa Bočelijem, odabraće lično dirigent Marčelo Rota.

Karte za ovaj koncert su u prodaji, brzo se prodaju i ukoliko želite da na vreme obezbedite svoju ulaznicu kliknite na ovaj link.

Autor: S.P.
Foto: Internet

   
| More    
Veliki koncert popularnog beogradskog benda Miligram biće održan 29. novembra u Kombank Areni, a ulaznice za ovaj događaj već su u prodaji. Ovo će biti prvi veliki koncert balkanske muzičke atrakcije Miligrama u Beogradu.
18. septembar 2014. 15:59
Veliki humanitarni koncert u Čikagu 4. jula okupiće desetak bendova, koliko ih se do sada odazvalo pozivu, a sav prihod od te večeri biće doniran žrtvama poplava zemalja u regionu.
8. jun 2014. 13:58
Koncert Afro-cuba All Stars koncert koji je zakazan za subotu, 17. maj, u Sava centru, otkazan je zbog vanrednog stanja i trenutno veoma teške situacije u našoj zemlji, koja je nastala usled nezapamćenih vremenskih nepogoda.
16. maj 2014. 22:03
Humanitarni koncert u organizaciji Asocijacije "Žena plus" pod nazivom "Večna svetlost muzike"  biće održan u ponedeljak 19. maja u 20:30 časova na sceni "Raša Plaović" u Narodnom pozorištu, a povodom Svetskog dana preminulih od HIV/AIDS-a.
16. maj 2014. 15:19
Zagrejte se sutra, u subotu, 17. maja, uz lepršave letnje ritmove jednog od najuspešnijih kubanskih bendova na svetu, AFRO-CUBAN ALL STARS u Sava centru od 20h! 
16. maj 2014. 15:09
Koncert pod nazivom "Za Lanin prvi korak" biće održan 14. maja sa početkom od 19h u  sportsko hali "Zorka" u Šapcu, a brojne zvezde naše domaće estrade odazvale su se ovoj humanitarnoj akciji, kako bi se prikupila sredstva za operaciju i omogućio put maloj Lani Jokić u Ameriku.
14. maj 2014. 10:49
U susret nastupu najpoznatijeg kubanskog orkestra AFRO-CUBAN ALL STARS, vreli ritmovi Kube očekuju vas u subotu, 10. maja u srcu grada! Preko 50 plesača iz Havane Belgrado od 12h do 13h na prostoru kod fontane u Knez Mihailovoj (kod Kulturnog centra Beograda) plesaće uz zavodljive latino zvuke. Ovaj događaj biće uvertira za koncert AFRO-CUBAN ALL STAR benda koji će se održati 17. maja u Sava centru.
8. maj 2014. 21:00
Čuveni Kolibri, najveći mali hor u Srbiji, okupiće se posle petnaest godina kako bi održali samostalni koncert pred beogradskom publikom, 22. marta od 19 sati u Domu sindikata.
19. mart 2014. 10:37
Veliki koncert istaknutih interpretatora sevdalinki održaće se večeras, 26. novembra u velikoj dvorani Sava centra sa početkom od 20 časova, a specijalni gosti biće Boki Milošević i omladinski hor iz Zenice.
26. novembar 2013. 16:48
Nakon što je nedavno oduševio publiku u Zagrebu, tradicionalni koncertni program "Veče sevdaha" po treći puta, 26. novembra stiže u beogradski Sava centar!
15. novembar 2013. 10:28

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Emina Jahović - Opet si sa njo


Svakim danom 00:00

Novi spot Emine Jahović za pesmu "Opet si sa njom"

Severina - Hurem


Svakim danom 00:00

Novi spot Severine za pesmu "Hurem"
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus