x
Svet
Andrea Bocelli: U Kombank Areni 10. maja! Nabavite karte na vreme
25. januar 2013. 12:58
Kao plod saradnje novog naslovnog sponzora i arene, jedan od najpoznatijih tenora današnjice Andrea Bočeli nastupiće u Kombank Areni 10. maja 2013. godine.


Posle mnogo uspešnih sezona, rasprodatih albuma i nastupa na najpoznatijim operskim scenama i u dvoranama širom sveta, Bočeli će se ponovo naći na sceni Arene. Bočeli je izrazio želju da ga na koncertu u Beogradu prati orkestar iz Srbije kao i da sa njim nastupi i specijalni gost sa naših područja koga će sam izabrati.

Andreu Bočelija s razlogom nazivaju legendom novog milenijuma poput Karuza, Del Monaka, Korelija. Od trenutka kada se pojavio na festivalu u San Remu 1994. godine počeo je njegov vrtoglavi uspeh.

Na nedavnoodržanoj manifestaciji Classic Brit Awards, slavni tenor Andrea Bočeli odlikovan je specijalnim priznanjem „International Artist of the Year" u čast 20. godina duge karijere.

Novi album slavnog italijanskog tenora Andrea Bočelija (Andrea Bocelli) pod nazivom „Passione“ biće objavljen 29. januara. Album donosi kolekciju mediteranskih ljubavnih pesama kao i duete sa Dženifer Lopez (Jeniffer Lopez), Neli Furtado (Nelly Furtado) kao i obradu „La Vie En Rose“ legendarne Edit Pjaf (Edit Piaf).

Bočeli na ovom albumu ponovo radi sa višestrukim Gremijem nagrađenim producentom Dejvidom Fosterom (David Foster) koji je producirao Bočelijev album iz 2006. godine  „Amore“, prodatog u 4.2 miliona primeraka.

„Passione“ se može nazvati drugim delom albuma „Amore“ i uključuje nekoliko popularnih klasika kao što su „Love Me Tender“, „Girl From Ipanema“ i „Sarà Settembre“. Dženifer Lopez se Bočeliju pridružuje u pesmi „Quizás Quizás Quizás“ a Neli Furtado u pesmi „Corcovado“.

Na albumu Bočeli peva na šest jezika svojim nepogrešivim glasom. Kombinacija kubanskih, brazilskih i portgalskih ritmova kao i simfonijskim orkestrom čini zvuk novog Bočelijevog albuma senzualnim i zavodljivim.

Andrea Bočeli predstaviće najnoviji album kao i stare pesme na koncertu u Kombank Areni, 10. maja. Na koncertu će mu se pridružiti Paola Sangvineti (Paola Sanguinetti), lirski sopran koja sarađuje sa Bočelijem još od 1997. godine. Paola Sangvineti ima istaknutu solističku karijeru koju čine glavne uloge u mnogim operama kao što su „Toska“, „Boemi“, „Travijata“, „Figarova ženidba“ i dr.

Bočelija će na sceni pratiti simfonijski orkestar sa preko 60 članova kao i hor od 100 članova iz naše zemlje uz dirigentsku palicu Marčela Rota (Marcello Rota) iz Italije. Marčelo Rota je jedan od najpoznatijih italijanskih dirigenata. Nastupao je sa najboljim orkestrima na svetu kao što su Royal Philharmonic Orchestra, the Symphonic Orchestra of Galizia, Royal Philharmonic Orchestra, Moscow Philharmonic Orchestra, Sydney Symphony Orchestra, Orchestra Sinfonica della RAI of Torino, Orchestra “Arturo Toscanini” of Parma i drugi kao i sa slavnim izvođačima među kojima su Mrstislav Rostropovič (Mstislav Rostropovich), Žan Pjer Rampal (Jean-Pierre Rampal), Renato Bruson, Kiri Te Kanawa i dr.

Simfonijski orkestar i hor iz Srbije koji će nastupati sa Bočelijem, odabraće lično dirigent Marčelo Rota.

Karte za ovaj koncert su u prodaji, brzo se prodaju i ukoliko želite da na vreme obezbedite svoju ulaznicu kliknite na ovaj link.

Autor: S.P.
Foto: Internet

   
| More    
Čuveni Kolibri, najveći mali hor u Srbiji, okupiće se posle petnaest godina kako bi održali samostalni koncert pred beogradskom publikom, 22. marta od 19 sati u Domu sindikata.
19. mart 2014. 10:37
Veliki koncert istaknutih interpretatora sevdalinki održaće se večeras, 26. novembra u velikoj dvorani Sava centra sa početkom od 20 časova, a specijalni gosti biće Boki Milošević i omladinski hor iz Zenice.
26. novembar 2013. 16:48
Nakon što je nedavno oduševio publiku u Zagrebu, tradicionalni koncertni program "Veče sevdaha" po treći puta, 26. novembra stiže u beogradski Sava centar!
15. novembar 2013. 10:28
Koncert Natalie Kol koje će se održati 5. novembra, premešta se iz ranije najavljene Kombank Arene u Dom sindikata. Ulaznice kupljene za Kombank Arenu važiće i za Dom sindikata uz prethodnu zamenu ulaznica na blagajni Doma sindikata. Zamena ulaznica vršiće se na dan događaja.
31. oktobar 2013. 12:54
Nakon velikog uspeha pretprošle godine, producentska kuća Haarlem S ponovo organizuje veliki koncert istaknutih interpretatora sevdalinki koji će se održati se 26. novembra u velikoj dvorani Sava centra sa početkom od 20 časova.
30. oktobar 2013. 13:00
Predvodnici acid jazz scene, grupa "Incognito", nastupiće u Domu sindikata u subotu, 19. oktobra, od 20.30 časova, u organizaciji koncertne agencije "My Way".
18. oktobar 2013. 15:07
Belgijski sastav "Vaya Con Dios", koji će nastupiti 12. oktobra u Kombank areni, u okviru oproštajne turneje, odlučio je da omogući publici da izabere pesme koje će izvesti, saopštili su organizatori beogradskog koncerta.
30. septembar 2013. 16:33
Beogradska filharmonija sinoć je u Zagrebu ispraćena desetominutnim ovacijama koncertne publike u dvorani Lisinski.
28. maj 2013. 15:00
Bivši učesnik Prvog glasa Srbije, Ivan Petrović upoznao je slavnog tenora Andreu Bočelija i preneo utiske o njemu.
11. maj 2013. 21:46
Posle pet godina sjajni italijanski tenor Andrea Bočeli ponovo je nastupio u Beogradu i svojim vokalnim umećem oduševio publiku.
11. maj 2013. 12:24

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Emina Jahović - Opet si sa njo


Svakim danom 00:00

Novi spot Emine Jahović za pesmu "Opet si sa njom"

Vlado Georgiev - Iskreno


Svakim danom 00:00

Novi spot Vlada Georgieva za pesmu "Iskreno"
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus