Region

Svet

Vendi: Kreatori koji rade za Lejdi Gagu radili su za mene! (Foto)

Vesna Vukelić Vendi izjavila je za bosanske medije da priprema duetsku pesmu s kolegom Vanilom, pravog imena Kubat Mirnes.

Vendi: Kreatori koji rade za Lejdi Gagu radili su za mene! (Foto)



"To će biti jedna turbo, elektro pesma. Planiramo da pokorimo i osvojimo ceo Balkan tim duetom. Inače, ja sam poznata po tome što sve dobro zapazim, pročitam i vidim. Imam oko sokolovo, pa sam tako primetila i Vanilu, pred kojom je velika estradna budućnost. Poznato je da su i kreatori koji rade za Lejdi Gagu radili za mene, a tako ću jednog dana moći da se ponosim činjenicom da sam prva uradila duet s evropskom zvezdom. Volim Bosnu jer imam delom i bosanske korene i mislim da je posle 20 godina opstanka na srpskoj estradi vreme da svoje vidike uspeha širim dalje Balkanom. Vidimo se uskoro u Sarajevu", poručila je Vendi za bosanski portal Doznajemo.

U izjavi za Kurir, međutim, ona demantuje da je došlo do saradnje, dok Vanila uveliko najavljuje premijeru dueta na svojim profilima na Fejsbuku i Tviteru.

"Ne snimamo duet. Prvi put čujem za koleginicu. Mogu i ja da izjavim da snimam duet s Dženifer Lopez", rekla je Vendi.



Pravo ime pevačice Vanile je Kubat Mirnes. Trenutno živi u Kakanju, ima 27 godina i nastupa po kafanama u BiH. U jednom intervjuu je priznala ili priznao, svejedno, da nema dečka, a da joj se tokom nastupa nabacuju samo oženjeni muškarci koji žele isključivo seks.

Autor: B.B.
Izvor: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>