Region

Svet

Mirna napravila žurku za prijatelje iz Prvog glasa Srbije (Foto)

Umesto sa članovima porodice, pobednica "Prvog glasa Srbije" Mirna Radulović svoju pobedu u nedelju uveče najpre je proslavila sa svojim novim drugarima iz popularnog muzičkog takmičenja.

Mirna napravila žurku za prijatelje iz Prvog glasa Srbije (Foto)



Dok su se svi nakon proglašenja njene pobede uputili u poznati džez kafe u Beogradu, drugoplasirana Nevena Božović kasnila je na slavlje.



Po završetku superfinala Prvog glasa Srbije i nakon druženja sa fanovima, Mirna je pozvala svoje prijatelje iz "Prvog glasa" i sve one koji su radili na ovom projektu u džez kafe "Drinka" kako bi proslavili s njom. I zaista, skoro svi takmičari su se pojavili. Saška, Zoran, Ivan i Sara bili su baš veseli i radovali su se sa Mirnom. A Nevena je kasnila, došla je nešto pole dva časa ujutru, jer je nakon druženja sa fanovima otišla da se vidi sa svojom porodicom i da jede.



"Zaista je bila iscrpljena jer su pripreme za superfinale u nedelju počele rano, te je nakon predaha sa svojima došla da proslavi sa Mirnom", otkrio je izvor blizak takmičarima popularnog muzičkog takmičenja.













Autor: B.B.
Izvor/Foto: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>