Region

Svet

Danijela Vranić na strogoj dijeti: Zaplačem kad mi se jede slatko!

I dok su se mnogi radovali novogodišnjim i božićnim praznicima, a naročito bogatoj trpezi, pevačica Danijela Vranić je tih dana muku mučila zbog svoje kilaže.

Danijela Vranić na strogoj dijeti: Zaplačem kad mi se jede slatko!



Naime, ona je već mesec i po dana na strogoj dijeti koju joj je propisao nutricionista zbog slabog imuniteta i štitne žlezde, s kojom je protekle godine imala problema.

"Danijela je odlučila da vrati liniju kakvu je imala i zato se obratila lekaru koji ju je poslao kod nutricioniste. Zbog bolesti koju je imala, Danijela se dosta ugojila što je uzrokovalo slabljenje imuniteta. Iz tog razloga je otišla kod stručnjaka koji joj je propisao odgovarajuću dijetu, kojom neće narušiti imunitet i nauditi organizmu. Tačno se zna kad šta unosi i šta sme, a šta ne. S obzirom na to da alkohol goji, a i ona je posle svih problema koje je imala zbog pića odlučila da ga više ne okusi, ispunila je to obećanje, tako da ni za doček ni za Božić nije čak ni liznula kap alkohola. Prvih mesec dana je dobro podnosila, a onda su došli praznici... Za Božić je bila u Valjevu kod svojih i borila se sama sa sobom, samo da ne proba ništa sa bogate trpeze koju je njena mama pripremila. Bila je malo i nervozna zbog toga, ali je rešila da istraje. Sporo skida kilograme, ali će nakon nekog vremena kada se vrati na staru kilažu, biti sigurna da neće povratiti kilograme tako lako", priča izvor blizak Vranićevoj i dodaje da je za mesec dana pevačica smršala šest kilograma.

"Za nepunih mesec dana skinula je šest kilograma. Nije joj lako, verujte mi! Krenula je nedavno i s laganim vežbama, ali ne sme mnogo da se zamara pa trenira koliko može. Trudi se oko svog izgleda i uspeće u tome", rekao je izvor.

Kada smo pozvali pevačicu da proverimo o čemu se radi, rekla je sledeće: "Smršala sam šest kilograma za mesec dana. Planiram da smršam još. Najkritičniji period je prošao. Nekada plačem kada mi se jede nešto slatko, a ne smem. Ugojila sam se zbog bolesti, a ne zbog hrane, ali opet moram da regulišem ishranu kako bih se vratila na staro. Uspeću u tome, verujem u sebe", rekla je Danijela.

Autor: B.B.
Izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>