Region

Svet

Nevena Božović: Hvala Mariji Šerifović na podršci

Vlasnica anđeoskog glasa nam je otkrila šta planira u budućnosti i zbog čega se,po njenom mišljenu, žiri opredelio baš za Mirnu i koliko joj je značila podrška Marije Šerifović.

Nevena Božović: Hvala Mariji Šerifović na podršci



Ona je bila favorit u muzičkom takmičenju „Prvi glas Srbije“. Ipak studentkinja iz Kosovske Mitrovice tvrdi da nije iznenađena konačnim plasmanom.

- Nisam iznenađena. Bila sam spremna na sve. Drago mi je što je moja cimerka Mirna pobedila i čestitam joj na pobedi.

Da li vam je ipak žao što niste pobedili?

- Nije mi žao. Ono što je bio moj cilj je da sutra kad uđem na You Tube ne sklanjam pogled sa snimka nego da mogu da ga odgledam do kraja i mislim da sam to postigla.

Kakvi su vam planovi što se tiče pevanja?

- Prvo ću se posvetiti sebi. Još uvek sam mlada i moje vreme tek dolazi. Vraćam se na fakultet, to mi je na prvom mestu, ali i da smimim par novih pesama da obradujem moju publiku.

Da li ste možda čuli neke pesme koje biste mogli da snimite?

- Nisam čula još ništa, ali čim bude bilo nešto novo, čuće se.

Imali ste podršku mnogih poznatih ličnosti. Među njima se istakla Marija Šerifović. Kako ste se osećali kada ste čuli da vas bodri jedina naša pobednica na Evrosongu?

- Naravo da je to velika čast za mene. Od samog početka je navijala za mene i želim da joj se zahvalim na tome.

Da li ste mislili da vaša statičnost može da utiče na gledaoce i žiri i zbog toga da ne glasaju za vas?

- Nisam mislila da to može da utiče. Ja nisam statična na sceni. Davali su mi takve pesme da nisam mogla da budem drugačija. Dobijala sam hitove od Vitni Hjuston, Kristine Agilere i Maraje Keri, a uz takve pesme igra ne postoji. Kad god sam dobila bržu pesmu ja sam igrala, ali uz baladu to ne ide.

Autor: S.P.
Izvor: Novosti

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>