Region

Svet

Mirna Radulović: Nisam očekivala pobedu! (Foto)

Pobednica muzičkog takmičenja "Prvi glas Srbije" za "Novosti" priča o pobedi, Sari i Neveni, odnosu sa Aleksandrom Radović, Beosongu i o obavezama Prve srpske televizije.

Mirna Radulović: Nisam očekivala pobedu! (Foto)



Skromna devojka iz Subotice je ostvarila svoj životni san i postala Prvi glas Srbije! Mirna Radulović posle pobede, pomalo u šoku, otvoreno priča o tome zašto nije verovala u trijumf i objašnjava zanimljivost da je Nevena pratila u stopu kroz takmičenje. Mirna je otkrila da je Aleksandra Radović divan prijatelj i da ne pamti ružne komentare, tako da nema šta da zameri žiriju. Pošto zli jezici govore o tome da će njena karijera ovde stati, ona tvrdi da će TV Prva ispuniti sve obaveze prema njoj i da će se sada posvetiti Beosongu gde će nastupati sa Sarom i Nevenom.

"Stvarno sam iznenađena", skromno nam je rekla Mirna. "Nisam očekivala pobedu. Moja želja je bila da se plasiram u superfinale, i nakon plasmana sam se samo prepustila i uživala sa mojim drugaricama Nevenom i Sarom. Neverovatno je da smo Nevena i ja ponovo bile u duelu, ali mi jedna drugu nikada nismo gledale kao konkurenciju, jer smo postale prijateljice, bile smo u istoj sobi sve ovo vreme, i da je ona pobedila bila bih podjednako srećna. Emocije su mi još uvek uzburkane, još se nisam osvestila, ali znam da ću ovo veče pamtiti do kraja života. Hvala svima koji su me podržavali na mom putu."



Stalno ste skromno isticali da ne očekujete pobedu iako je žiri iz emisije u emisiju pozitivno ocenjiao vaše pevanje. Zbog čega ste imali taj "gard" i niste verovali da možete da pobedite?

"Nisam mislila da mogu da pobedim. Imala sam cilj i ostvarila sam ga. Kada sam razmišljala o pobedi shvatila sam da ne treba mnogo da se ohrabrujem da se ne bih razočarala."

Sa Nevenom ste bili prvi put u duelu, i u super duelu opet ste bile zajedno, imale ste istu mentorku i bile ste u istoj sobi? Ona vas je pratila u stopu, kako to kometarišete?

"To što sam sa Nevenom bila prvi put u duelu, što smo zajedno bile u sobi i sad na kraju opet u super duelu smatram fascinantnom čijenicom. Htela bih da pohvalim i nju i Saru jer su u super finalu pokazale da i one mogu da budu "Prvi glas Srbije". Ovom prilikom ih obe pohvaljujem. Devojke bile ste odlične."

Pop pevačica Aleksandra Radović vam je bila mentor. Mnogi su joj zamerali što je skoro sve takmičare oštro kritikovala. Možete li da nam kažete kakva je kao mentor, a kakva kao drugarica?

"Rećiću samo da je Aleksandra kao mentor divna, a kao prijatelj još divnija."

Koji komentar žirija pamtite kao onaj koji vas je najviše pogodio i iznervirao?

"Nije me pogodio nijedan komentar žirija. Svi komentari su bili uglavnom pozitivni tako da nisam imala šta da zamerim bilo kome. I ako je postojala neka kritika, ja sam je uvažila jer cenim sve što mi Aleksandra, Mare i Vlado sugerišu."

Sa kim bi ste voleli da sarađuješ od žirija?

"Sa svo troje."

Koji vam je bio najteži trenutak u "Prvom glasu Srbije", a koji je bio najsrećniji?

"Iskreno, najteži trenutak je bio onaj kada sam bila u duelu sa Saškom, a najsrećniji je bio svaki koji sam mogla da provedem sa mojim kolegama i kada sam mogla da naučim dosta stvari i što smo se svi lepo družili."



Prošlogodišnji pobednik Davor Jovanović je u jednoj emisiji rekao da jedva čeka kada će da raskine ugovor sa Televizijom Prva jer nisu ispunili ono što su mu obećali. Da li mislite da vas ista sudbina očekuje?

"Mislim da se neće tako nešto dogoditi jer sa televizijom Prva imam odličnu saradnju od prvog trenutka i znam da će me ispoštovati. Ne vidim razlog zbog čega bi bilo drugačije."

Učestvujete na Beosongu u martu. Da li ste čuli pesmu?

"Da, Sara, Nevena i ja ćemo učestvovati. Nismo imale vremena da se bavimo time jer smo bile fokusirane na "Prvi glas Srbije" i na super finale. Čule smo neke pesme, ali se nismo puno bavile time."

Da li su vam se dopali kako su vas oblačili? Zli jezici su tvrdili da su mnogo više ulagali u Saru nego u vas?

"Da, dopalo mi se. Svi kostimi, scenski nastup, koreografija i šminka su bili baš po mom ukusu. Bilo je ponekad neobično, ali se meni svidelo sve. Mislim da su u sve nas podjednako ulagali, tako da ni Sara, a ni ja nismo bile izuzetak. Svi smo bili jednaki i nije bilo favorizovanja."



Obzirom da vam je majka glumica u subotičkom pozorištu da li bi ste želeli da jednog dana postanete glumica?

"Ne, to je bilo nekada. Kada sam bila mala dosta vremena sam provodila u pozorištu sa mamom jer je ona glumica. Tada su me stalno pitali šta bih volela da budem i ja bih rekla da maštam o tome da postanem glumica. Ali vremenom sam shvatila da nemam puno dara za glumu i okrenula se pevanju."

Ko vam je bio najveća podrška tokom takmičenja?

"Moja porodica i prijatelji su bili uvek tu za mene."

Zanimljiv trenutak iz kuće?

"Ivan mnogo dobro imitira ljude. Mnogo je smešan i uživali smo dok nas je zabavljao. Svaki trenutak sa njim je bio smešan."

Kakvi su vam planovi za budućnost?

"Nisam se nadala pobedi pa nisam ni mogla da imam bilo kakve planove. Mislim da ću prvo da posvetim sebi vremena, da shvatim šta se dogodilo pa ću tek onda videti."

"Da li su vam Vlado, Mare ili Aleksandra obećali da će vam uraditi neku pesmu?

"Nisam dobila nikakva obećanja."

Autor: B.B.
Izvor: Novosti
Foto: Internet, Novosti

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>