Region

Svet

Mirna, Nevena i Sara: Šta sve imaju zajedničko superfinalistkinje Prvog glasa Srbije

Sve tri dame su pripadale Aleksandrinoj grupi, sve tri su prve imale duel i sve tri su imale prvu radionicu zajedno.

Mirna, Nevena i Sara: Šta sve imaju zajedničko superfinalistkinje Prvog glasa Srbije



Otkada je žiri izabrao finaliste, one su nerazdvojne! Osim što su u međuvremenu postale superfinalistkinje Sara, Mirna i Nevena imaju puno toga zajedničkog. Sve tri takmičarke su pripadale Aleksandrinoj grupi, sve tri su bile prve u duelu i sve tri su imale prvu radionicu zajedno.

Tri dame su prošle kroz razne faze, ali ipak najviše zanimljivosti se veže za njihovu trojku. Mirna, Nevena i Sara takmičenje su počele zajedno u grupi kod Aleksandre Radović. Već prilikom prve eliminacije Aleksandra se grubo našalila sa njima i rekla im da nisu prošle u sledeći krug. Odmah pošto su dobile pravo "zeleno svetlo" da su prošle dalje, produkcija ih je odvela u hostel. Delile su se sobe, a jedna je dodeljena upravo Sari, Mirni i Neveni.



Dok su Mirna i Nevena od samog početka važile za jedne od favorite, Sara je muku mučila sa glasovima. Još na prvom kastingu Mare je bio za to da ona ide dalje, Vlado je smatrao da nije dovoljno dobra pa je o njenoj sudbini odlučivala Aleksandra koja je rekla "da".

Da podsetimo, Mirna i Nevena su u emisiji "Vikend dueli" pevale u duetu pesmu  Kristine Agilere. Pošto su obe bile odlične, produkcija je napravila presedan i dozvolila da obe prođu dalje. Prošle subote Mirna i Nevena su postale direktne superfinaliskinje i tako dokazale da produkcija nije pogrešila.

Iako će se večeras boriti za titulu "Prvog glasa Srbije" Nevena, Mirna i Sara ne odaju utisak da su ljute rivalke. Svaka je posvećena svom nastupu sa željom da se što bolje provedu, ali i da publika bude zadovoljna.

Autor: B.B.
Izvor/Foto: Novosti

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>