Region

Svet

Premijera: Novi singl i spot Tončija Huljića - Čučaj mala (Video)

Godinu i po dana nakon objavljivanja uspešnog albuma "Ka hashish", Tonči Huljić ima novi singl neobičnog naziva Kekereke (Čučaj mala).

Premijera: Novi singl i spot Tončija Huljića - Čučaj mala (Video)I dok je singlovima Anarkišta (Robija), Amerika, Ka hashish i Providenca iz najgledanije hrvatske serije "Larin izbor", opisivao način i filozofiju života dalmatinskih otoka koristeći stari splitski dijalekt, novi singl namenjen je pre svega klupskim prostorima.

Uz mandolinu, tubu, klavir i harmoniku, Tonči je odlično uklopio još dva narodna instrumenta i to sopile, koje su karakteristične za područje Istre i Kvarnera, i lijericu s dubrovačkog  i hercegovačkog područja.

S obzirom na originalnost i uspeh albuma "Ka hashish", ne sumnjamo u uspeh novog Tončijevog singla ne samo na tv i radijskim talasima, već i na plesnom podijumu.

Osim predstavljanja novog singla, Huljić je zauzet snimanjem još dva nova singla od kojih je jedan u saradnji s Tedijem Spalatom - "Ja san rojen da mi bude lipo" i "Bolje odat nego stat" za film "Bella biondina".Autor: S.P.
Foto: PrintScreen YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>