Region

Svet

Igor Cukrov: Nije mi svejedno kad stotine muškaraca gledaju Katarinu (Foto)

Tokom trogodišnje ljubavi Kragujevčanke Katarine Kržanović i Igora Cukrova, njihova veza se suočavala sa mnogim preprekama.

Igor Cukrov: Nije mi svejedno kad stotine muškaraca gledaju Katarinu (Foto)Igor je odlučio da otkrije šta mu, iako su mnoge krize prevazišli, u vezi i dalje smeta.

"Katarina se bavi manekenstvom i nije mi svejedno kad stotine muškaraca gledaju moju devojku. Putuje po svetu i primala je razne ponude, ali ne damo se. Svaku krizu prevladamo", rekao je Cukrov o problemima sa kojima se čuveni par suočava. A nije ih malo.Igor non-stop živi na relaciji Split-Beograd, a uz to se bori da unaredi svoju pevačku karijeru. Osim po Srbiji i Hrvatskoj, često putuje i u Crnu Goru, ali daje sve od sebe da ne zapostavi vezu sa Katarinom.

"Uspeli smo se izboriti za ljubav i sad smo presretni. Pet sam godina studirao teologiju i znam o veri malo više od ostalih, ljude ne razlikujem po veroispovijesti. Nas dvoje tako živimo pa mogu samo reći da naša hrvatsko-srpska veza štima", rekao je Igor za hrvatski "Večernji list".Autor: B.B.
Izvor: Alo, Večernji list
Foto: Internet, Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>