Region

Svet

Ana Bekuta: Neću se udati za Mrku!

Folk zvezda Ana Bekuta demantovala je komentare da tezge dobija zbog ljubavne veze sa Milutinom Mrkonjićem.

Ana Bekuta: Neću se udati za Mrku!



Ana Bekuta je za doček Nove godine po julijanskom kalendaru pevala zajedno sa Acom Lukasom na trgu u Kruševcu pred 30.000 ljudi. Ovaj nastup naišao je na zlobne komentare njenih kolega, a Ana je demantovala da ponude dobija zbog romanse sa Mrkom.

"Život je tako namestio. Iza mene je više od 30 godina rada i sve te godine sam ulagala u prijatelje, karijeru, u sebe. Ako je neko toliko uporan, vredan, iskren, pažljiv, predusretljiv i odgovoran decenijama, to negde i nekad mora da se vrati. Upravo to se meni sada dešava. Žanjem plodove svog rada i sve što doživljavam, kako u emotivnom i privatnom, tako i na poslovnom planu, dokaz je da ima nade za sve nas", rekla je pevačica.

Da li ste svesni koliko zavisti i ljubomore izazivate time što imate mnogo posla?

"Nisam svesna i ne želim ni da budem. U našem mentalitetu je da zavidimo i budemo ljubomorni na one koji su uspeli", odgovara Bekuta.

Uživa li i Mrka što je, uz vas, i on popularan?

"Ni on, ni ja nismo sanjali da ćemo izazvati ovoliku medijsku pažnju. Ja sam se čak i u stripu našla! Svemu što se piše o nama, najčešće se zajedno slatko smejemo."

Zašto nećete da se udate sada kad ste našli ljubav svog života?

"Venčanje? Udaja? Ne, ne, zaista. Važno je da je nama lepo. Mrka me podržava u svemu što radim i to mi je najvažnije. Od kada smo zajedno nema dana da ne pomislim koliko sam srećna što je uz mene."

Autor: B.B.
Izvor: Alo, VestiOnline

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>