Region

Svet

Rada Manojlović: Milane, bolje ćuti, da ja ne progovorim!

On je povređen i sada priča svakakve neistine o meni, ma bolje bi mu bilo da ćuti jer, ako ja progovorim, neće na dobro izaći, poverila se pevačica drugarici.

Rada Manojlović: Milane, bolje ćuti, da ja ne progovorim!



Rada Manojlović jako je povređena činjenicom da ju je bivši dečko Milan Stanković javno optužio da ga je prevarila. Pevačica razmišlja da i ona ispriča šta ima za medije, i poručila Milanu da mu se to nikako ne bi dopalo. Za sada, odlučila je da posluša savet najbližih i da drži jezik među zubima.

- Milan i Rada raskinuli su još pre Nove godine, ali su se dogovorili da medijima ne pričaju o svom privatnom životu. Međutim, kako je vreme odmicalo, Milan je pao pod uticaj svog okruženja, pa je obelodanio njihov raskid optužujući svoju dojučerašnju devojku kako ga je prevarila – rekao je dobroobavešteni izvor, i nastavio:

- Kada je iz medija saznala šta je Stanković sve pričao za nju, Manojlovićeva se jako potresla i razočarala. Da ne bi poklekla pod pritiskom medija i rekla nešto što za čim će kasnije zažaliti. Rada se obrela kod drugarice kojoj je otvorila dušu i izjadala se.

” Bolje bi mu bilo da ćuti da ja ne progovorim. On je povređen i sada priča svakakve neistine o meni, ma bolje bi mu bilo da ćuti jer, ako ja progovorim, neće na dobro izaći“, poverila se Rada bliskoj prijateljici.

Autor: S.P.
Izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>