Region

Svet

Saša Kovačević snimio spot za novu pesmu Piši propalo (Foto)

Saša Kovačević proteklih dana snimio je spot u zgradi u koju će se uskoro useliti, a ceo projekat nadgledala je njegova devojka Jovana Jocić.

Saša Kovačević snimio spot za novu pesmu Piši propalo (Foto)



Saša je snimio spot sa svojim fanovima, a prisustvo devojke nije omelo obožavateljke pop pevača da mu priđu i sa njim se slikaju. Kovačević je, naravno, ispoštovao obožavateljke, ali je sve vreme u pauzama na snimanju provodio uz svoju devojku, grleći je i ljubeći, kako bi ona bila bezbrižna.



Snimanju je prisustvovao i Saletov brat Rade Kovačević, budući da su zajedno i napravili ovu pesmu u saradnji sa Milošem Roganovićem i Dušanom Alagićem. Reditelj spota Vedad Jašarević nije dozvoljavao previše opuštanja tokom snimanja, pa je radi brže realizacije čak i Saša fizikalisao i raznosio zvučnike i kablove.



Spot će premijerno biti prikazan za dve nedelje, a u njemu se, osim Saleta i benda, pojavljuju i njegovi fanovi, kao i plesači. Devojka je, ovaj put, ostala iza kamera. Valjda je Sale shvatio da mu je "maler" kada mu devojka glumi u spotu, s obzirom da mu se to već dva puta obilo o glavu.



Autor: B.B.
Izvor/Foto: Svet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>