Region

Svet

Sašu Kovačevića devojka čuva i dok snima spot!

U zgradi u koju će se uskoro useliti Saša Kovačević proteklih dana snimio je spot sa svojim fanovima za najnoviju pesmu “Piši propalo”, a ceo projekat nadgledala je njegova devojka Jovana Jocić, čije prisustvo nije omelo obožavateljke pop pevača da mu priđu i sa njim se slikaju.

Sašu Kovačevića devojka čuva i dok snima spot!



Međutim, Kovačević je očigledno opčinjen svojom devojkom, te je svaki slobodan momenat koristio da bude u njenoj blizini, zagrli je i poljubi, pa je ona mogla da bude bezbrižna. Snimanju je prisustvovao i Saletov brat Rade Kovačević, budući da su zajedno i napravili ovu pesmu u saradnji sa Milošem Roganovićem i Dušanom Alagićem.

A reditelj spota Vedad Jašarević nije dozvoljavao previše opuštanja tokom snimanja, pa je radi brže realizacije čak i Saša Kovačević fizikalisao i raznosio zvučnike i kablove. Spot koji je sniman na relaciji “Delta siti” - naselje “Vest 65” na Novom Beogradu premijeru će imati za 15 dana, a osim Saleta i njegovog benda u realizaciji ovog projekta učestvovali su i njegovi fanovi, kao i plesači.

Autor: S.P.
Izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>