Region

Svet

Milan Stanković: Ostavio sam Radu, jer me prevarila! Izdaju ne praštam!

Iako se spekulisalo da su Milan Stanković i Rada Manojlović raskinuli zbog njegovog viđanja sa Nikolijom Jovanović, ćerkom Vesne Zmijanac, usledio je potpuni preokret.

Milan Stanković: Ostavio sam Radu, jer me prevarila! Izdaju ne praštam!Prema novim navodima, Milan je Radu uhvatio u prevari, i upravo to je razlog zbog kojeg je raskinuo sa njom. U intervjuu za "Scandal", Stanković je otkrio da ga je Rada izdala, da je pomirenje nemoguće, kao i da samo jadni i izvitopereni umovi mogu da tvrde da je njihova veza bila običan marketing.

Na pitanje da li je ikada verovao da Manojlovićeva može da ga prevari, Stanković je odgovorio: "Iskrenoj ljubavi, kakva je naša bila, potrebna je tolerancija, poverenje i prepuštanje. Ne želim previše da zalazim u detalje, ali recimo da i dalje želim da verujem da je Radmila dobra, poštena i iskrena osoba. Prevara se ne oprašta i da sam znao, ne bismo bili zajedno. Poverenje se ne stiče, poverenje se gradi. Dok je postojalo, za nas je nebo bilo granica. Kad se prokockalo, sve reči sveta nisu dovoljno moćne da ga izgrade ponovo. Izdaja je nešto što ne praštam i srećan sam što mogu reći da nikad nisam izdao".

Milan napominje da ne veruje da je moguće pomirenje sa Radom i dodaje da se ne kaje zbog petogodišnje veze sa seksepilnom pevačicom. Takođe, Stanković nije propustio priliku da prokomentariše nagađanja da je njihova veza ionako bila samo marketinška priča.

"Izmišljotine, spletke i glupost zaista nisu sfera mog interesovanja. To je već odraz psihičkog stanja osoba koje uopšte mogu da razmišljaju na taj način. Mada, evo prilike da odahnu! Učinio sam nešto da se osećaju bolje", zaključio je Stanković.

Autor: B.B.
Izvor: Scandal, Puls

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>