Region

Svet

Dunja Ilić: Lako bih mogla da pobedim na Beosongu, ali to mi ne treba!

Pevačica Dunja Ilić otkrila je zašto neće učestvovati na izboru za pesmu koja će Srbiju predstavljati na Evroviziji, festivalu "Beosong".

Dunja Ilić: Lako bih mogla da pobedim na Beosongu, ali to mi ne treba!



"Kako me mnogi pitaju za Beosog, evo konačnog odgovora za ovu godinu. Imam pesmu, koncept, nastup i pristup koji je ambiciozan i sigurna sam da bi privukao ogromnu pažnju, ako ne i pobedio, ali smatram da bi pre mene na Eurosong trebalo da odu Jelena Karleuša, Nataša Bekvalac i Emina Jahović.

Uz sve to, bilo bi mi ogromno poniženje da me pobedi neko sa prosečnom pesmom, prosečnim nastupom, prosečnom idejom, a sve samo zato što ima jak lobi iza sebe. Svi znamo kako to ide kod nas. Malo s ove strane, malo s one strane, i pobediš, a ja verujem da moj trud, rad i sve ono što bih pružila vrede da pobede samo zbog toga, a ne zbog nečijeg lobiranja.

Iako bih lako mogla da izlobiram, takva pobeda mi ne treba i nikada ne bih mogla da uživam u njoj. Zato ću ove godine biti neko ko gleda i navija za neke svoje kolege", objavila je Dunja Ilić na svom Fejsbuk profilu.

Autor: B.B.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>