Region

Svet

Region

Vodimo vas u bioskop: Hobit Neočekivano putovanje za najbrže čitaoce (Video)

U saradnji sa distributerskom kućom Tuck, portal i radio Svet Plus vam ovog petka poklanjaju dva puta po dve karte za današnju projekciju filma "Hobit: Neočekivano putovanje" koji se prikazuje u beogradskom bioskopu "Tuckwood", sa početkom u 18:15 časova.

Vodimo vas u bioskop: Hobit Neočekivano putovanje za najbrže čitaoce (Video)



Budite brzi jer prvo dvoje koji svoje ime, prezime i broj telefona pošalju na mail [email protected] idu popodne u bioskop.

Film “Hobit: Neočekivano putovanje”, najnoviji je film Oskarom nagrađenog reditelja Pitera Džeksona i prvi u novoj trilogiji “Hobit”, nastaloj po istoimenoj knjizi čuvenog pisca DŽ.R.R. Tolkina.

Fenomenalna glumačka ekipa predvođena Martinom Frimenom dočaraće vam avanture Bilba Baginsa, Gandalfa Sivog, kao i družine Patuljaka u epskom pohodu na kraljevstvo Erebor.

“Dok smo radili na filmu Gospodar prstenova, znao sam da će to biti jedno, od dva, životna, neviđena iskustva” prokomentarisao je reditelj, Piter Džekson. Tek kada se uverio da će na novom projektu raditi ista, dobro uigrana ekipa, poput Frana Volša i Filipe Bojens, odlučio se na korak pravljenja nove trilogije. “To je odlična priča, koja se kreće kroz različite događaje, malo je duhovitija od Gospodara prstenova, brzog je tempa, jer autor ju je pisao za svoju i svu ostalu decu sveta. Likovi su raznovrsni, ali prisutni su elementi pohlepe, nevini će se promeniti zauvek i okupiće se snage koje direktno uvode u događaje koji su predstavljeni u predhodnoj trilogiji. Tu sve počinje”.



Autor: S.P.
Foto: Tuck

Viber

Izvor: Svet Plus


>