Region

Svet

Region

I glumica Odri Totu gost Kustendorfa (Foto)

Francuska glumica Odri Totu biće specijalni gost šestog Kustendorfa, izjavila je Tanjugu selektorka takmičarskog programa festivala i ćerka proslavljenog reditelja Emira Kusturice, Dunja Kusturica.

I glumica Odri Totu gost Kustendorfa (Foto)



Totu, koja je inače trebalo da bude gost Kustendorfa još pre nekoliko godina, stekla je slavu tumačeći glavnu ulogu u nagrađivanom francuskom filmu "Čudesna sudbina Amelije Pulen" iz 2001. godine.



"Pošto je dolazak Totu, kao i slavne italijanske glumice Monike Beluči, potvrđen gotovo u poslednjem trenutku, filmovi u kojima one igraju nije bilo moguće uvrstiti u program", objasnila je Dunja Kusturica.

Ona je rekla da će Totu i Beluči možda održati radionice za studente, ukoliko bude vremena i ako uspeju da to uklope sa ostatkom programa. O tome će biti odlučeno kada poznate glumice stignu u Drvengrad, gde će ostati nekoliko dana.

Međunarodni filmski i muzički festival, koji se održava od 16. do 22. januara u Drvengradu, najverovatnije će posetiti i članovi čuvenog engleskog rok benda "Pink Floyd" - Nik Mejson i Dejvid Gilmur.

Autor: B.B.
Izvor: Tanjug, Mondo
Foto: Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>