Region

Svet

Vesna Vukelić izgubila bebu: Jedna matora veštica je kriva, trovala mi je kafu!?

Pevačica Vesna Vukelić ovih dana prolazi kroz jedan od najtežih perioda u životu, a razlog je gubitak bebe.

Vesna Vukelić izgubila bebu: Jedna matora veštica je kriva, trovala mi je kafu!?



Naime, Vendi je bila u trećem mesecu trudnoće kada je doživela spontani pobačaj, nakon čega je nekoliko dana mirovala, a i zbog teškog emotivnog stanja nije izlazila iz kuće. Pevačica se uveliko pripremala za porođaj i dete, ali se onda desilo ono o čemu nije ni sanjala.

- Vendi je bila veoma srećna što će ponovo postati majka. Pripremala se za porođaj, kao i za bebu koja bila na putu. Ali, onda se sve preokrenulo. Jednog jutra imala je jake bolove te je odmah otišla kod lekara. Nakon nekoliko pregleda, rekli su joj da mora da bude jaka, s obzirom na to da je imala spontani pobačaj. Nije ni slutila da će joj se to dogoditi, bila je veoma potresena. Nekoliko dana nije izlazila iz kuće i pala je u veliku depresiju - izjavio je izvor blizak pevačici.

Ona za svoj pobačaj krivi jednu pevačicu sa naše estradne scene.

- Da, istina je da sa izgubila bebu. Bilo mi je u početku mnogo teško. Sada me slušajte. Vrlo brzo će se desiti nešto senzacionalino. Reći ću vam koja je osoba bila ispred mojih vrata i šta je uradila i šta mi je stavljeno na prag. I šta mi je stavljeno u kafu, a da ja nisam znala. Videćete koja će veštica biti na lomači. Ta matora veštica je uticala na moju trudnoću. Biće to javno paljenje. To je takozvani pravoslavni okultista koji pripada sekti „Savet za bezbednost“. Biće iščupana kao pravi pacov, a ja ću javno izvršiti deratizaciju. Ovo će biti opomena kako žene treba da se čuvaju od demonizovanih utvara koje su prodale dušu đavolu. Kako porodice treba da čuvaju svoje najbliže jer religijski neobrazovano stanovništvo nije ni svesno kakvi se pacovi vrzmaju okolo - izjavila je Vesna Vukelić za „Alo!“.

Autor: S.P.
Izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>