Region

Svet

Rada Manojlović peva o raskidu s Milanom!

Manojlovićka snima pesmu koja govori o nedavnom krahu njene ljubavne veze sa Stankovićem.

Rada Manojlović peva o raskidu s Milanom!Folk pevačica Rada Manojlović uskoro će snimiti duet s jednom folk zvezdom u kojoj će opevati krah emotivne veze s kolegom Milanom Stankovićem. Podsećanja radi, jedan od najpoznatijih estradnih parova nedavno je stavio tačku na četvorogodišnju romansu, a samo nekoliko dana kasnije Rada je odlučila da emocije pretoči u pesmu, koja će uskoro ugledati svetlost dana.

- Posao je poverila najboljim domaćim autorima, a hit u najavi će snimiti s jednom od najvećih domaćih zvezda - kaže izvor i dodaje:

- Iako će u pesmi pomenuti i svoj krah s Milanom, neće to biti tugaljiva pesmičica u kojoj će oplakivati kraj jedne ljubavi. Pesma će baciti totalno drugačije svetlo na raskide, koji su, čak i na estradi, u poslednje vreme česta pojava. Sve u svemu, sigurno je da će to biti veliki hit.

Tragom ove priče kontaktirali smo s Radom, odnosno ljudima koji su zaduženi za PR jedne od najuspešnijih zvezda „Granda“ i od njih smo dobili potvrdu informacija našeg sagovornika.

- Tačno je da Rada sprema duet, snimiće ga čim se pojavi dobra pesma, i to je sve što zasad možemo da kažemo - rečeno nam je u Radinoj PR službi.

Autor: S.P.
Izvor: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>