Region

Svet

Zvezde Granda: Ispala Đurđica Cvetković (Video)

Zajedničkom odlukom žirija i publike mlada devojka iz Trstenika napustila je takmičenje "Zvezde Granda".

Zvezde Granda: Ispala Đurđica Cvetković (Video)



Đurđica Cvetković ispala je iz ovogodišnje trke za titulu “Zvezde Granda”. Ona je otpevala pesmu “Ej dragi, dragi” Dragice Radostavljević Cakane, ali to izgleda nije oduševilo ni žiri ni publiku.

Publici se najpre predstavila mlada Boranka Sanja Veličković, koja je otpevala pesmu Goce Tržan “Srećo nečija”, zatim Sandra Stanulov, koja je odabrala Cecinu pesmu “Kuda idu ostavljene devojke”. Veliki hit Snežane Đurišić “Lepi moj” pevala je Aleksandra Priović, dok se Đurđica Cvetković odlučila za pesmu Dragice Radosavljević Cakane “Ej dragi, dragi”.



Na kraju predstavljanja pevale su Aleksandra Stojković i Teodora Daković - prva je pevala pesmu grupe “Indeksi” “Žute dunje”, a druga pesmu Jelene Tomašević “Gde da odem da te ne volim”.

Muzički žiri, koji je ovoga puta vrlo strogo ocenjivao devojke, činili su kompozitori Miša Mijatović, Steva Simeunović i Milutin Popović Zahar, kao i pevačice Maja Odžaklijevska, Verica Šerifović i Tijana Dapčević.

Kao i u prethodnim emisijama, takmičarke su pevale i nešto brže pesme u okviru “Žurke”, a zatim i duete sa nešto starijim kolegama.

Ipak, kada su se sabrale ocene žirija sa glasovima publike, takmičenje je morala da napusti mlada devojka iz Trstenika.

Autor: S.P.
Izvor: Telegraf

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>