Region

Svet

Seka Aleksić novogodišnji intervju: Novi singl u aprilu (Foto)

Seka Aleksić je već ušla u novu 2013. godinu jer se nalazi u Australiji gde će pored novogodišnjeg održati i koncerte naknadno zakazane zbog velikog interesovanja njene publike i karata koje se u danu razgrabe.

Seka Aleksić novogodišnji intervju: Novi singl u aprilu (Foto)Međutim, kao svaki profesionalac, a malo ih ima koji to ime zaista i zaslužuju bez obzira šta o sebi mislili, Seka nam je izašla u susret i  zbog svojih vernih fanova dala nam ovaj ekskluzivni novogodišnji intervju. Ipak je ona daleko, a kako ne biste osećali tu kilometarsku razliku donosimo vam delić vaše Seke Aleksić kroz odgovore na pitanja koja smo joj postavili.

- Da li verujete u Deda Mraza?

"Kada sam bila mala bila sam sigurna da Deda Mraz postoji. Uvek sam maštala o poklonima koje će mi doneti i krišom gledala na jelku u novogodišnjoj noći. Nikada se nije pojavio ali sam i pored toga verovala da postoji, ali da nije imao vremena doći do mene i nadala se da će sledeće godine sigurno doći."Da li vam se ispunjavaju novogodišnje želje?

"Ja želja imam uvek, Bogu hvala ispunjavaju se. Nemam neke specijalne novogodišnje želje."- Koji vam je najdraži novogodišnji poklon?

"Onaj koji mi pokloni suprug...Uvek bude neki lep nakit a to ženi uvek treba."- Da li vam nekada smeta što doček Nove godine ne provodite u krugu porodice?

"Obzirom da nemamo decu ne smeta mi... A verovatno kada se budemo ostvarili kao roditelji da ću više vremena provoditi sa decom što je i normalno."- Da li vaša humanitarna fondacija organizuje neke novogodišnje aktivnosti?

"Kada god sam u zemlji pred novogodišnje praznike da. Ove godine sredinom decembra odlazim na australijsku turneju na kojoj me čeka pet koncerata uključujući i doček nove."- Da li se i vaša mala pseća porodica veseli praznicima?

"Hahaha oni se vesele svakodnevno, uživaju, posvećujem im ogromnu pažnju, igramo se na snegu..."- Da li ste i za njih pripremili neke poklone?

"Nisam jer nema potrebe... Mislim da bi ljudi rekli da sam luda da to radim...To su ipak psi...njima treba samo ljubav."- Ko je zimogrožljiviji, vi ili Veljko?

"Ja uvek...Mi se raspravljamo često oko grejanja u kući...Ja ga pojačam on smanji i tako ceo dan...Ali, moj muž je pravi džentlmen i popusti on na kraju!"- Novogodišnja poruka vašim fanovima i svim ljudima dobre volje.

"Budite uvek nasmejani jer osmeh leči sve i otvara i gvozdena vrata. Verujte u Boga jer je on ljubav!"- Kakvi su vam planovi za početak 2013. godine?

"Pripremam singl u aprilu i uz njega divno iznenađenje za fanove! Oni to zaslužuju!"Seki Aleksić i njenoj porodici želimo srećnu Novu godinu, puno novih pesama i hitova, a njenom PR timu se zahvaljujemo na predivnim novogodišnjim fotografijama rađenim za ovu priliku.

Autor: Sokol Vuk
Foto: PR tim S.A.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>